EXPATWIVES GONE WILD (AND CRAZY)..

images

Livet som expatwife kan virkelig sende én, nogle udfordringer. Men jeg er nok mere typen, der deler det med mine veninder eller nogle der i det mindste er tættere på mig (og så Jer..) end 12.000 expatwives i Singapore, som man aldrig har mødt, eller ved, om man har samme synspunkter på livet.

MEN det er der virkelig nogle kvinder der ikke helt forstår. De går all in på informationer og meget med intim data. Og her troede jeg, at jeg bare havde meldt mig ind i en gruppe, som kunne fortælle én, hvor man kunne få det bedste rugbrød, negle, massage etc. Men det var ikke sagen.

Var lige ved at få kaffen galt i halsen da jeg scrolled ned i gruppen på FB, og så denne update.

*****ANONYMOUS – posting on behalf of a member (not me) …************

Ladies, I really need your help and perspective on this so please forgive the long post. 
Recently while using my husbands iPad i came upon a string of emails from a past employee that just hasnt been sitting well with me.  

The emails started in Oct 2014 and it seemed very professional with her thanking him for working at the company and it is quite general.  However as the email chain progresses the tone of the messages has been signnificantly more friendly and personal of late. I believe they may have met on occasion for coffee even. She is now relocated back to China but there was a few mentions of meeting up when he travels there next. The most recent emails were this week saying they will meet after Xmas for drinks on a Saturday in Shanghai. My husband does travel for work infrequently and has never been travelling on a Saturday away from home so this is raising a red flag to me! She has said she may be in Singapore early next year and he said that is great as he definitely wants to see her more!  The email finishes with “we will have all of Saturday (when they do meet after Xmas in China) evening and night together which will be great, not too long until I see you!”

I have reviewed the emails numerous times and there is no specific mention of anything intimate but then again not all men are stupid and he knows I am a well tuned in person.
I am not a stupid or naive woman and i always think evidence is the most important thing to have.

My question is how quick or easy would it be for me to get a tourist visa to China to “surprise” my husband when i know which Saturday he is planning to travel? Also, please let me know if I am being a bit over dramatic with the content of these emails?

Should I confront him now with the emails, wait until they have a confirmed date in writing or should I wait (in turmoil) and arrange a surprise trip to try and catch them in January?

//////

WTF? Jeg ser ikke mig selv som sart, men det her er jo hardcore stuff at hun deler med gruppen, som har 12.000 – 15.000 medlemmer. Jeg har med vilje fjernet navnet, for det kunne jeg ikke finde på at poste offentligt. Men jeg lyver ikke når jeg siger, at det her er daglig kost. De skriver sådan noget meget privat hver dag.

It´s crazy daisy.. Jeg ved ikke, om jeg ikke har så meget drama i mit liv, at der ikke er noget spændende at skrive om – nuvel at M er en tosse fra tid til anden, men alligevel at dele noget så privat, med så mange kvinder man ikke kender. For mig er det lidt grænseoverskridende. Og jeg er ellers ikke bange for at dele private historier med jer, men tror dog lige, jeg ville holde sådan en Ipad historie for mig selv. Eller hvad?

Hvor ville Jeres grænse gå??

På mange måder, så føler jeg tit, at livet som expatwife kan blive ret intens herude. Ikke så meget i den danske gruppe (måske for nogle) men det er som om, når kvinder ikke får så meget indhold i deres liv, så skaber de/vi drama. Jeg kan selv være lidt af en dramaqueen ; ) Måske det bare er vores natur at lave ballade, for at skabe lidt spænding, I dont know.

Men jeg har altså ikke noget problem med, at finde noget at tage mig til. På mange punkter, er der ikke not timer i døgnet, og jeg er omgivet af søde dejlige piger, som jeg elsker at “hænge ud med”.

Nå, men det var bare lige, lidt Fredags underholdning ; )

Dejlig dag damer

XX
R

 

2 kommentarer

 • Dina

  Ej jeg gad godt høre slutningen og om hun surpriser in China 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   I know.. Jeg er også mega spændt. Jeg skal nok søge videre i det ; )

   Tror jeg laver en gentling “Expaptwives gone wild” her på bloggen – Det er top underholdning ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg