EXPATWIVES GONE WILD (AND CRAZY)..

COLOR SPLASH..

 
FRIDAY BRUNCH TIME Vi er ramt regnsæsonen, hvilket betyder, at vejret ikke er “så” varmt igen. Det er ret rart at hoppe i sine sneakers igen, uden at svede som om, der var ingen dag i morgen.

Det er næsten umuligt at holde væskebalancen herude, og det gør at man nærmest er svimmel konstant. Jeg var dårlig til i Danmark at drikke 2 liter vand – og man så skal toppe den med 2 liter mere, er jo umuligt for mig. Jeg har til og med en blære på str. med en ært, som gør, at jeg render på toilet konstant!!! 

Store problemer man har i Singapore 🙂
Men når alt det er glemt, så nyder jeg, at vejret er skiftet, og nogle af de lidt varmere textiler kan findes frem – og jeg tæller dagene til, at Mie og Kat kommet til Singapore, så vi kan hygge. De lander på tirsdag, og skal være her til den 2 Dec… DECEMBER !!! Hvor crazy er det lige, at man kan skrive det?? 🙈 

Når de er rejst, så er der 10 dage til Bella og jeg tjekker ind på STAY, og jeg skal hjem til et meget vigtigt møde. Men det skal jeg nok fortælle mere om. 🙂

Nu.. Er det tid til morgenmad.

Kys

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EXPATWIVES GONE WILD (AND CRAZY)..