MINI CHEF // BREAD STREET KITCHEN.. 

WHERE DID THE BLUE SKY GO??

HAZE

CHANGE OF SCENERY Svært, at vise sit nye land stolt frem, til sin veninde, når dét billede man havde sendt til hende, var det nedereste – og realiteten lige nu, er det øverste ; (

Jeg bliver så ked og trist, når jeg hver morgen vågner til dette syn (eller vågner ikke lige til denne udsigt, men tæt på…not) når man ved, hvordan det normalt ser ud. Vi har været her snart 3 måneder nu, og 1 1/2 af dem har vi kæmpet med hazen. (What is HAZE??).!

Det er slemt her hos os, men jo intet i forhold til i Indonesien, hvilket jo bare er mere bekymrende. Flere har spurgt mig, om jeg kendte til problemet, og der må jeg klart sige “NEJ”, jeg har aldrig hørt et ord om det, og hvis jeg havde, tror jeg virkelig ikke, jeg var gået med til at flytte herud. Vi har rigtig mange problemer med at trække vejret, børn og ældre mennesker bliver syge, og flere spædbørn, dyr og børn, har måtte lade livet. Og for HVAD?

For at vi kan købe madvarer der indholder palmeolie? Troede at verden var et større sted, end at dræbe sine egne for mad, og hvad det ellers bliver brugt til.!

Vi skal virkelig tænke med hjertet, for dette er meget bekymrende, når man bor i det. Og det skræmmer mig, at verden omkring os, ikke hører om dette problem. 

Det gør det så svært at bo her, når man hele tiden skal være bekymret for sit helbred. Alt er skærpet. Udendørsaktiviteter er bare et no go. Så ingen svømning, ingen pilates i botaniskhave, som jeg plejer. Ingen leg med sine børn – man føler sig så indelukket og som en løve i et bur. Så er Danmark pludselig langt væk ; (
(Sorry mit sure opstød.)

#Riksenerked #Singapore #Haze

5 kommentarer

 • Åh, det er sgu ikke sjovt 🙁 Vi oplevede i Beijing hvordan forureningen påvirkede os, og det var bestemt ikke rart. Lige nu er jeg lidt lettet over at planerne har ændret sig således at vi alligevel ikke når forbi Singapore foreløbig. Desværre – for jeg ville gerne opleve landet, men det ville heller ikke være sjovt at sidde og kukkelure på et hotelværelse pga. hazen =/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivian

  Selfølgelig kan du nok ikke svarer på det, men bliver alligevel nødt til at hører. I morgen rejser jeg nemlig til Thailand, Bali og Singapore den næste måned. Men skal man helt holde sig fra Singapore og Bali, eller kan det nå at ændre sig? Puha 🙂 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   I dag, har det været SÅ fint ; ) Men man ved aldrig ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Sjovt det er min genbo Mathilde – skide godt det er kommet til DK ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI CHEF // BREAD STREET KITCHEN..