SEE YOU ON THE FLIP SIDE..

UBETINGET KÆRLIGHED..

IMG_6416ÅHHHH SMELTE Man bliver jo helt blød i knæene, når man ser dette billede. Det er taget på Gentofteskole i går, da vi var forbi og besøge klassen, da vi skulle hente Bella´s bedste veninde. Aldrig har jeg tudet så meget i smug, da jeg så, hvor følsomme de små væsner var, og kan være. Jeg havde helt ondt i maven da vi kørte derfra, af og holde det inde. Snøøøft.

Alle pigerne blev bare SÅ glade, da de så hende, og jeg fik i et splitsekund, en følelse af, at jeg/vi var verdens værste forældre, som bare havde taget hende væk fra danmark, og fra alt hvad hun kendte og elskede. MEN.. Når det så er sagt, så er hun så glad for Singapore, og for hendes nye veninder Maya og Mie – og det tror jeg, bliver venskaber for livet. Og det betyder bare alt. Specielt når hun bliver ældre og i hendes udvikling i hendes personlighed og modenhed. Jeg tror på det bedste (og frygter det værste)!

Dagen i går blev brugt på leg med veninden, og overnatning hos hendes bedste ven Freds. Det var den bedste dag, vi har haft længe. Det er bare noget helt specielt, når man har kendt sine venner, fra man var helt lille. Så behøver man ikke sige noget, når der er stille – og man kan fuldende hinandens sætninger.

Vi prøver at bruge alle minutterne på bedst mulig vis, uden at hun bliver kørt alt for hårdt. Så derfor lige nu, sidder vi i nattøj hos mormor, og er klar til at se Vild med Dans, og prøver at komme til bunds i den slikskål, så vi har blandet hos Fætter Guf for ingen penge. (Pis)!

Jeg kommer til at være mellem Fyn og København. Har mest business i CPH så jeg må dele det hele lidt op, så jeg har virkelig haft min sag for, da jeg skulle organiserer min kalender. Det har ikke været så nemt, når man har så mange dejlige veninder man gerne vil være sammen med. Heldigvis ; )

Nu står den på hygge i sofaen, med Bella på skødet.

Dejlig weekend allesammen. ♥

R

Hey. Husker i at følge mig på @Rikkemay – og at jeg har en konkurrence LIGE HER..

 

1 kommentar

  • Charlotte

    120-130 familier bor årligt i huset. Min støtte går til Børnecancerfonden. Fordi kræft hos børn er den hyppigste årsag til at børn i Danmark dør. Og det kan og skal vi gøre noget ved.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEE YOU ON THE FLIP SIDE..