DANMARK TUR RETUR..

ORANGE HUSET // MASKEBAL..

IMG_6282
DECOR ORANGE HUSET Jeg er i gang med at gøre vores hjem, lidt mere “hjemmelig”. Det er top svært i en lejlighed med så meget marmor, så man skulle tro at Anni & Erik boede her. Dog ingen græske søjler og guldspejle. Men vi har dog en sølvsvane-lampe i vores soveværelse som skræmmer mig, hver gang jeg vågner om natten og skal tisse. WTF!

Inden jeg rejste, fik jeg den sødeste afskedsgave af Emily, Rock, Kat, Mie, Guldlog, Maria og Acie – og den har fulgt mig lige siden –  i 2 mdr. har den bare ligget på mit natbord, og jeg har passet så godt på den, men har været så bange for, at Bella én dag kommer med nutella hænder og grissede den til. Så havde der været håndmadder i luften.!!!!!

Så i går besluttede jeg mig for, efter jeg havde tømt IKEA for rammer, at den også skulle have en plads på væggen. Den er jo noget af det smukkeste jeg har set ♥ Plus min yndlings bog fra Emily Salomon – Hverdags Glamour #lovelovelove.

PAKKEDE MINDERNE NED OG TOG DEM MED Så hver dag når jeg savner mine veninder, (og det er allesammen) så har jeg noget fra dem hver især, som jeg kan huske dem for. Tøserne for masken, Katrine for mit skønne Anni Lu armbånd, mine Royal Copenhagen kopper fra Eleni, mit YSL tørklæde fra Nansen, lysestager fra min kusine Christel, skønneste badesalt fra Maria og Nanna, dansk chokolade fra Tillie, min yndlings CHANEL læbestift fra Birgitta, 1 kg lakridser fra Heidi, Mit Hermes armbånd fra min 30 års fødselsdag, hvor de alle havde pitchet in, for at købe det til mig ♥ Bare ting fyldt med kærlighed.

Det er noget der betyder noget, og så kan alt andet være totalt lige meget.

Rigtig dejlig lørdag.

Masken er købt i Holly Golightly

#Orangehuset #Decor

4 kommentarer

 • Hvor er det en god ide med minderne!
  Vi har i sidste uge lavet en blog, og håber du vil kigge forbi. Der er ikke så meget på bloggen endnu, men det kommer der i løbet af de næste par uger. Bloggen omhandler fashion, indretning, kost og træning.
  http://soedeliv.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Det ser så hyggeligt ud! Elsker din personlige stil!!!

  Håber du får en dejlig tur hjem og får samlet energi og kram til hverdagen.

  Knus Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleni

  Savner jer så meget❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Savner også dig skat. Hurra for FB, Insta, VOXER, facetime og hvad der ellers findes ; )

   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANMARK TUR RETUR..