CPH // TILL WE MET AGAIN.. 

MINI CHEF // BREAD STREET KITCHEN.. 

  
MINI CHEF 🍧 Made her own desert at Gordon Ramsay – Bread Street Kitchen Restaurant 🍨 #gordonramsay #breadstreetkitchen #minichef #singapore #marinabaysands @gordonramsaygroup

Hertil frokost, der havde vi booket bord på Gordon Ramsay’s restaurant “Bread Street Kitchen” som ligger ved Marina Bay Sands. Det er teknisk umuligt at få ét bord til aftensmad, du skal booke flere måneder i forvejen. Det havde vi jo ligesom ikke tid til – og da slet ikke når man er sulten 🙂

Så det blev til frokost, og det fortryder vi ikke. M fik steak, Bella fik pasta med smør (surprise) og Nansen og Jeg fik baby chicken og melon salat. Det hele smagten, som det skulle – og lidt til. Men det toppede helt, da kokken kom og spurgte, om Bella ville lave sin egen dessert. Det kan man jo ikke sige nej til, når man er 6 år. På samme niveau, som at komme ind i en chanel butik uden limit. 😉

Dog var faren lige så begejstret, måske endda mere end Bumbum. Da hun skulle vælge toppings, stod han og råbte opmuntrende “ta’ krymmel – ta’ chokoladesovsen – ta’ jordbær” til sidst måtte vi lige minde ham om, at desserten jo ikke var til ham 😂 skuffet så han på, og inde i hans stille sind, håbede han på, der var noget til overs til ham. 😁

Så hvis man slår sin vej forbi Singapore, så skal man helt klart tage forbi Bread Street Kitchen – specielt hvis man har sine børn og barnlige sjæle med, det er helt oplevelsen værd 😆

❤️

Kys fra Singa 

R

1 kommentar

  • Tina

    Hmm restaurant som ikke har skyllet hindbærrene. Det virker ikke helt prof., men fed ide ellers.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPH // TILL WE MET AGAIN..