BLUE OBSESSION..

HEALTHY LIVING // FOREVER C9 DETOX..

IMG_6194

Okay. Så jeg er på min første dag af Forever C9 F.I.T Detox program – klokken er 10.40 og jeg er allerede sulten.. Kan lige nu, ikke se, hvordan jeg skal komme igennem dagen ; )

C9 er et detox program, hvor man renser kroppen ud for alle de kemikalier, som vi stopper den med hver dag. Jeg har længe ville prøve det, men har ikke fået taget mig sammen, da 9 dage er ret omfattende, og jeg har ikke haft overskuddet til det, før nu.

Jeg har store forventninger til det, da der er rigtig mange, der har haft kæmpe succes med at følge programmet i 9 dage. Det er ikke en kur, det er ikke en sultestrejke. Men et simpelt program der tricker kroppen, og detoxer den for alt hvad der måtte være, af dårlige ting, som der har ophobet sig over tiden.

Jeg har de sidste 3 år, været igennem 4 operationer og et utal af medicin, som jeg på mange måder stadig tror, der gemmer sig i kroppen på mig. Så nu skal der renses ud, og jeg skal have en frisk start, og være god ved min krop.

For jer der allerede sidder og skumler, dette er ikke et spons indlæg, jeg har selv betalt 265 dollars for hele sættet, så de er købt og betalt for mine egne penge.. Eller… M´s penge.. You know, jeg er jo expatwife ; )

De 2 første dage skal man spise sådan:

FullSizeRender

Jeg er som sagt på min 1. dag i programmet, og jeg håber på, jeg har nok viljestyrke til at gennemføre det. Da jeg tror på, det vil gøre noget godt for min krop, og det har jeg brug for. Som i virkelig. Ellers kan man ikke holde til, at leve dette liv herude, som vi gør, hvor M rejser meget, og jeg skal være så meget på, med alt.!

Jeg prøver at overbevise M om, han også skal på denne “rejse”, men da jeg sagde ordet aloe vera, var han lige ved at kaste op. To be honest. Det smager virkelig heller ikke godt, og man skal drikke det 4-5 gange om dagen. SÅ KLAMT. Men hvis det virker, så ville jeg drikke gedepis. Så villig (og billig) er jeg lige nu. (hø!)

Men Wish me luck – og hvis der er et mord i “Orangehuset”, så ved i hvem jeg har slået ihjel. ; )

I will keep you poster, jeg har taget billeder i dag og så skal man tage billeder på 10 dagen igen. Så spændt.

Dejlig dag Danmark♥

R

Læs mere om det HER

3 kommentarer

 • Jeg er meget spændt på at følge din detox 🙂
  Knus Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Appql

  Har selv gennemført forløbet – og det har bare betydet SÅ meget for mit fokus i forhold til en sundere livsstil. Og bare rolig – det er ikke så slemt. Eller – det ER jo hårdt. Men altså; når man bare begynder at få “normal mad” igen på 3. dagen så sker der et-eller-andet. Blev en energibombe uden lige – og fik ordnet alle de der småting, der bare havde irriteret mig grænseløst i længe. Blev faktisk lidt bange for mig selv, dér.

  Mht. M’s penge: Pjat – hvad der er hans er også dit!! Sådan er det. Benyt dig af det;))

  Fru Appel

  fruappel.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kære Rikke
  Det lyder spændende, pøj pøj med det og med Bella og det hele. Jeg har været lidt nysgerrig på dit forløb på Skodsborg, vil du ikke skrive om det ved lejlighed?
  kh camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE OBSESSION..