LIMBO..

TÅRER AF GULD. SVØMMEHUD OG PANDEKAGER TIL AFTENSMAD..

FullSizeRenderI dag har været en virkelig hård morgen – Bella viste sig, fra en side, jeg aldrig har set før. Hun startede med at sige i morges, at hun ikke ville skole.. Så kom vi i taxaen, så sagde hun igen ‘jeg vil ikke i skole‘.. Prøvede at lokke med pool, slik og andet upassende, for at få hende derhen, uden hun gik amok…!! Det skete så ikke.!

Da klokken ringede, der stak hun i et hyl, så alle 300 elever kunne høre hende, og skreg så lungerne blev renset… ‘jeeeeeeeeeg viiiiiiilll iiiiiikkkkkkkeeeee iiiiiii ssssskkkkooooooolllllleeeeee’...!! Det er alt for hårdt. Jeg forstår ikke hvad de siger – og du skal bare hjem og hygge dig. Jeg vil med hjem. SIG TIL HENDE (hendes lærer)JEG TAGER HJEM IGEN…BASTA!!!!!! 

Mit hjertede stak. Min mave lavede knuder. Mine tårer pressede på, men jeg holdte masken – og holdte fast i, det var det missionen var. Hun skulle i skole – og hun skulle ind i klassen NU! Heldigvis er vi velsignet med verdens bedste klasselærer, som kom løbende med en bamse, og hendes buddie Mie, som lovede højt og helligt, at hun ville oversætte for Bella hele dagen, hvis der var noget hun ikke forstod. Alt for stort ansvar, til sådan en lille pige. Men hun krammede Bella, og sagde, det lovede hun. ♥ Åhhhh….

Jeg kyssede mit skrigende barn ‘farvel’, og måtte gå, uden at se mig tilbage…!! Jeg vidste det var det bedste for Bella.. Måske ikke lige nu i momentet. Men på sigt, var dét, det bedste for hende.

Jeg lovede hende dog, inden jeg gik, vi både skulle have pandekager, ud og svømme, lege biograf, og spise slik og popcorn. Så det har vi gjort. Hun har fået pandekager med nutella til aftensmad.. Og absolut intet sundt.! Det var hvad jeg lovede, og det fik hun. Hun skal også vide, at når der bliver lovet noget, så holder jeg det. Nu har vi lige 30 min inden hun skal sove, så nu står den på popcorn. Bare en lille skål.

Så i morgen, håber jeg på bedre humør – og lidt flere grøntsager. Men når alt kom til alt, så havde hun haft en dejlig dag, og da jeg hentede hende, der sad hun i klassen og grinede, fra ører til ører, sammen med en anden dreng – og han er endda engelsk. Rock on!!

Jeg er så stolt af hende.. Jeg har lyst til bare at kramme og kysse hende hele tiden. Altså når hun ikke er pisse irriterende. Ment med et glimt i øjet, og kun noget én mor må sige ; )

Ha´en dejlig dag, søde damer.

Kys fra Singapore – ps. mit humør er meget bedre. Jeg har bare haft det “kvindelige” så bliver man altid, lidt mere destruktiv ; )

Mys
R

Ps. Det her er vores stue. Den er ikke helt færdig. Den mangler lidt kærlighed. ♥

9 kommentarer

 • Cecilie

  Puh det lyder hårdt! Sejt at du holdt ud. I fortjener vidst begge et klap på skulderen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Hvor er du sej at du holdt ved smukke, det må gøre ondt i hjertet! Men don’t worry, inden længe skal hun nok vænne sig til det hele, det gør de når de er så små. De lærer så sindsygt hurtigt. Jeg var 13 den gang vi flyttede og det var et forfærdeligt første år da der gik længere tid før jeg lærte sproget, var modbydelig pige drama m.m. Betina var 9 år og efter et par måneder var hun helt inde i både sprog, hverdag og det hele. Jeg er sikker på at Bella er helt vant til sin nye hverdag om 1-2 mdr max. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Ohh shit…! Hvordan kan man undgå ikke at tudbrøle SAMMEN med barnet
  Lyder dælme hyggeligt med pandekager og popcorn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Lyder som om du tacklede det med bravour, forhåbentlig bliver det snart lettere for hende, det lille nus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasa

  Arh forstår alt for godt hvad I går igennem, er lige flyttet til USA og vores datter skal starte i skole på onsdag . Vi var til en playdate på skolen i dag og hun gik fuldstændig kold over det puha ! Held og lykke ned jeres oplevelser!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Schmidt

  Gør hverdag til (lidt af) en fest – er sikker på I klarer en dag uden grøntsager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg hyler seriøst til halvdelen af dine indlæg. Jovist er jeg en følsom én med let til tårer (når andre ikke ser det), men så meget alligevel?
  Tak fordi du skriver så jeg FØLER noget, og ikke kun tænker på, at det da er en pæn kjole du har på i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina

  Søde Rikke. Du er så SEJ! Og det samme er Bella pigen. Får helt ondt i maven ved tanken om hvilken morgen I har haft, det klarede du virkelig godt. Jeg ved sgu ikke om jeg havde kunne holde tårerne tilbage. Kys, kram og tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tusinde tak søde … Det er sgu ret hårdt, man er helt udmattet ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIMBO..