DENIM LOVE..

SÅDAN SER MAN UD, NÅR MAN ER TRÆT. FEDTET OG BANGE ; )

IMG_3803

UDSKIDT ÆBLEGRØD Sådan her ser man ud, når man har flyttet hele dagen, og grædt en lille smule for sig selv – og også en del offentligt. Dagen er kommet, og vi har haft vores sidste dag i kagehuset, og er nu tjekket ind på Hotel Skt. Petri for at lade op til vores lange flyvetur i morgen.

Vi har 90 kg bagage og 30 kg håndbagage (plus det løse…shhhhhh) Vi håber på vi kommer med, for det koster os 2200 kr for 5 kg overvægt. Det bliver et nej tak her fra. Man kan få pænt meget vin for 2200 kr – sådan snyder man ikke en Fynbo ; )

Jeg vil ikke skrive så meget, da jeg har en dundrende hovedpine af at hyle – og vil gå i baren og drikke mig ned ; )

Vi ses på den anden side – Wish me luck ♥

XX
R

6 kommentarer

 • Charlotte

  Rigtig god tur til Jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh altså! Det må virkelig være nervepirrende at stå der dagen før dagen. Kan godt forstå at du har hylet dig et stykke. Det kommer jeg også til de to kommende dage, når vi pakker vores lejlighed ned og smækker døren bag os for sidste gang. Jeg er lidt glad for at vi lige har halvanden uges tid inden afgang til vores eventyr, så jeg kan nå at komme ovenpå igen 😉
  God tur til jer i morgen! Jeg glæder mig til at følge med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh Rikke 🙁 Ønsker dig al mulig held og lykke og god rejse! Håber det bliver et spændende eventyr. Glæder mig i hvert fald til at følge dig herhjemmefra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Du er stadig smuk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god tur – jeg glæder mig til at følge jeres eventyr 🙂
  Knus og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide de der Aperol flasker der står i baggrunden. 🙂
  Vi skal så meget ses når vi kommer på bryllupsrejse! Skriv hvis du kender til nogle gode hoteller lign der er til at betale for menneskepenge.

  Møs!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM LOVE..