TÆNK MED HOVEDET OG IKKE RØVEN..

JEG PEAKED..

DØDEN NÆR Jeg vil bare lige tjekke ind og sige “hej“. Jeg er her endnu, sådan næsten i hvert fald. Roskilde var god ved mig, og jeg peaked nok lidt (for meget) om lørdagen. Det var slet ikke meningen jeg skulle derned, da jeg kun havde billet til om fredagen. Men da min søde læser Louise, skrev til mig, at hun havde en ekstra billet til om lørdagen, slog jeg sgu til. Hele familien er jo i France, so why not.

BILLET Jeg fik hentet billetten på Østerbro, hvor de bor, og hendes mand var så sød, at give mig nogle fif til, hvordan man bedst peaked, da mit forsøg om fredagen, ikke var gået så godt, det var simpelthen så varmt, så væskeindtaget kunne ikke nå at følge med.! Jeg fulgte det til punkt og prikke, og 8 timer senere, sad jeg i en taxa til den nette sum af 900 kr til Hellerup. Av av av av av av! Fik så meget dumme på, da jeg så min netbank dagen efter. Og det var kun på transport. Men man ved det, Roskilde koster det samme, som en mini ferie til Tyrkiet. It´s a fact. Jeg har dog været heldig at få min billet til om fredagen i fødselsdagsgave, af Nansen, så den var ikke regnet med ind i budgettet.

WE DID GOOD Som i kan se på billedet, var jeg i mit ES. Jeg var omgivet af søde mennesket, som jeg elsker. Vi sad i mediebyen, og jeg har nok spist alt hvad der var på menukortet. (Igen kan jeg se på min netbank) Jeg må i hvert fald ikke ha´sultet, for det var pænt mange penge, der var trukket til mad ; )

Nu prøver jeg at finde pusten igen, og jeg tror sgu, jeg kommer til tilbage igen næste år, jeg var ovenud imponeret over mad udvalget ; )

Så Roskilde, vi ses i 2016 ♥

XX
R

#RoskildeFestival

1 kommentar

  • Denise Amanda

    Du ser ud til at have hygget og givet den gas. Fedt!! 😉
    Men for fa’en Rikke – ses vi så slet ikke på Skanderborg i år? Vi skulle jo dele en spand ? :’)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TÆNK MED HOVEDET OG IKKE RØVEN..