BEAUTY // SOMMER KLAR..

FRIYAY..

SAM_2974

FREDAG FOR HELVEDE.. Du har været savnet.. Eller.. Ikke at weekenden gør nogen forskel for mig, sådan arbejdsmæssigt, men det betyder at familien er samlet. Det er altid et plus. Vi ser hinanden alt for lidt i løbet af ugen, da M har rigtig travlt disse dage. Han driver pt. 2 dele af verden. Hele norden – og hans nye distrikt i Asien. Man kan mærke han er presset, og lidt ved siden af sig selv, da tidsforskellen gør, han arbejder mere og længere nu.

SJÆLEN Jeg ser frem til at vi snart skal afsted, så han også kan få lidt ro i sjælen – det både fortjener han, men også trænger til, da det nok er lidt en absent mand, vi har disse dage. Men vi finder vel rytmen på et tidspunkt. (håber jeg)

11 dage tilbage.. Så går det løs, og mit helbred bliver ikke ligefrem bedre. Jeg har pt. udslet over hele kroppen, noget der minder om nældefeber – men jeg er ikke så rød og hævet, som når man har det – Og jeg har ikke sige så meget kløen, som når det er i udbrud. Men jeg har knopper over hele kroppen, og ligner en fååååking spedalsk.

Ved ikke hvad jeg har hevet til mig, men det er mega træls som en mother fucker. ; (

WEEKEND Men det er fredag, og jeg nogle dejlige dage tilbage i Danmark, og de skal bruges på manér.  ♥ I dag skal jeg være sammen med Bumbum, vi skal have tøsedag, der indholder tur på paskontor, is ved havnen, tur til vippedame, fredagsslik og børnetv. Jo jo. Så det bliver en blanding af fun for hende og fun for mig ; )

Dejlig dag – måske vi ses igen senere.

XX
R

1 kommentar

  • Det er ikke sjovt, hvis det ikke er udfordrende. Er det ikke sådan man siger?

    Ej, det lyder helt sikkert som om, du har mere end rigeligt at se til lige for tiden. Held og lykke med det hele! (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY // SOMMER KLAR..