PHILIPS STEAM AND GO THE MOVIE ; )

TURTLE JUICE..

FullSizeRender 3

 

SLOW JUICE når man skal igennem den rejse, som vi er på ud på, så tror jeg det er vigtigt at man har en sund krop, ellers kan du ikke gennemføre det. Derfor har jeg tvunget M på en udrensning. Og dette er ikke, hvor vi kun må drikke juice. Cause please. Jeg lever for at spise – jeg spiser ikke for at leve. Så hvis jeg skulle undvære min mad, så ville jeg begå mord indenfor 24 timer. Så var det ikke 2900 Happiness – så var det murder in 2900 crapiness.

Men vi drikker juice hele dagen, mest grøntsagsjuice, da det funger bedst for min krop. Men om morgenen, der er den mest baseret på frugt, så i løbet af dagen, bliver det gradvist skiftet ud med grønt. Jeg har det faktisk rigtig godt, og jeg synes min krop smiler mere til mig. Alt det væske jeg har på lager, rundt om mine knæ og balder, det er ikke væk. Men det er formindsket. Så er jeg glad.

Jeg bruger min juicemaskine (som jeg selv har købt) den hedder HUROM HH-DBE11. Fantastisk maskine, hvis den altså ikke kostede det samme, som indskuddet til et kolonihavehus. Men hvis man skal gøre det, så skal gøre det ordentligt. Og det gjorde jeg så. Jeg gør ikke noget halvt. ; )

I morges der bestod min juice af:

1 Mango
1 Æble
2 Appelsiner
Spinat (efter eget valg)
Gulerødder (efter eget valg)

Så er der rigeligt til en lille juice snack, til mellemmåltid. Det er sundt for kroppen, for man ville aldrig få spist alt det frugt og grønt i løbet af en hel dag. Jeg ville i hvert fald ikke. Så er juice en god måde. Du mindsker dit madspild med 80% hvis du har en slowjuicer (eller en anden juicemaskine) da du kan juice mange ting, du måske ikke ønsker at spise.

Pas på mavsen – ingen andre gør det ; )

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PHILIPS STEAM AND GO THE MOVIE ; )