STARS AND STRIPES..

STOR VERDEN – LILLE PIGE..

FullSizeRender 2

 

DAGEN I DAG er gået med at lege min kærestes au pair. Jeg har ikke lavet andet end at samle tøj op, vaske tøj, og folde tøj. Prøve at vaske dagsgammelt øl op af mit køkkengulv, og derefter gennemskue, hvorfor der ligger et par mandejeans i mit soveværelse, som ikke er M´s – Jeg ved godt at festen var vild i lørdags, men jeg er i det mindste vågnet op, og kan huske hvad der er sket, og jeg ved, der ikke har været nogen fremmede mand i min seng. HA! En kvinde må jo drømme.

VI TO DATID I dag er der 39 dage til jeg rejser. Det er satme ikke meget, for jeg synes at dagene forsvinder, som den danske sommer. Mens jeg stod og lavede mine huslige pligter i kælderen, med “Vi To Datid Nu” på repeat – gik det op for mig, hvor lidt tid jeg har tilbage, og hvor lidt jeg har nået. Jeg har jo slet ikke nået alt det jeg ville.

Lidt ala Nik & Jay med “En dag tilbage“. Jeg har slet ikke nået at hæve lidt penge på min firma konto eller løbet ned og shoppet den bil jeg altid havde tænkt på. Forladt mit hjem med mit ynglings gear på, de hvideste snicks og cap’en lidt på skrå. Måske et sidste måltid på tacco shop, gøre ting jeg normalt ik gør – jeg ville samle mit team, mine venner
og sige at jeg et eller andet sted ved vi ses igen alle sammen ♥ En dag tilbage. Lev mens du gør det. Elsk mens du tør det.

Men i dag har jeg spist på Cocks and Cows, med min veninde Kathrine – så det kan jeg heldigvis nå at krydse af på listen, over ting jeg skal nå. Plus jeg har fået en billet til Roskilde om Fredagen, af Nansen i fødselsdagsgave. Så dejligt samvær med hende, når jeg også. ♥ Så måske lidt ned af listen kommer jeg. ; )

I morgen kan jeg sove lige så længe jeg vil. M er i Geneve. Bella er på Fyn hos mormor. Der er ingen madpakker der skal smøres, og jeg har ikke tænkt mig at stå tidligt op. Tror faktisk det bliver til kaffe i sengen, med håret i knold og bar røv.

Uhhhh selv om det regner, så kan det jo godt blive en god dag. ; )

Sov godt.

XX
R

3 kommentarer

 • Jeg elsker virkelig din måde at skrive på, her sidder jeg i en dødsyg bus, smiler af dine sjove kommentarer.
  Jeg håber når din liste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber at I får en fantastisk tur 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænkte lige nøjagtig det samme som Camilla! Du skriver virkelig på en underholdende måde, og det er rart at læse 😀
  Her har vi også lidt travlt med at få oplevet alt det vi gerne vil inden vi om fire uger forlader København =/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STARS AND STRIPES..