FRA TOPPEN..

MOMMY TIME..

FullSizeRender 2

STILHED FØR STORMEN Er man en virkelig dårlig mor, hvis man nyder sin frihed (og stilheden) .. Jeg har nået mere i dag, end jeg normalt gør. Det er skønt, ingen man skal hente, og ingen man skal lave aftensmad til. Det er kun Riksen tid, og ingen andres tid.

Idag har Jeg:

Set lidt fjernsyn – det sker normalt aldrig.

Byttet ting i ILLUMS BOLIGHUS.

Købt sommertøj i H&M

Fulgt jeres råd vedr. Anne Sax – så nu er der “nyt tøj, til pigerne” ; )

Spist salat fra Fredco´s Deli i solen, helt alene, med udsigten til Hellerup Havn.

Været til Akupunktør – Vil altså lige anbefale min, hun er super dygtig (og meget sød) HAO.dk hun ligger på Strandvejen, men i østerbro enden.

Skal gå power walk, med min veninde Julie Steincke nu – og spise dinner på Bæst i aften, med Kat (Wearemad). Har prøvet at få bord der flere gange, men det er først lykkedes nu.

ALL THE SINGLE LADIES Livet som “single mommy” er nu ikke så slemt. Men jeg ville dog ikke bytte. Hvad skulle jeg dog bruge min tid på, for så var der ikke legetøj og boxershorts, jeg skulle samle op, every single day.

AKADEMIKLINIKEN Var jo forbi brystlægen, og han var meget meget sød. Sagde ting som “ja undskyld mit sprog, men de er jo blevet lidt lange”.. HAHA. Godt så. Det var jo ligesom derfor jeg var der, men meget rart der var én, der var enig med mig, for M siger altid “jamen jeg elsker dig jo for den du er” MY ASS.!! Jeg er idag den heldige ejer, af et bryst der ligner et skattekort, så det skal jeg lige have skrubbet af, for min akupunktør, troede jeg havde fået spedalskhed, da hun så det landkort jeg rendte rundt med. ; )

Men jeg har besluttet mig for, jeg flyver hjem til Oktober, så får jeg det gjort. Jeg skal ikke have et implantat i, jeg skal bare have et løft, da tyngdekraften som sagt har taget over. Damn alder.(!)
Så det bliver et lille (dog stadig et indgreb) indgreb, jeg skal have foretaget, for jeg skal ikke have noget i mit bryst. Det bliver rent løft. Men jeg skulle være på benene igen, efter et par dage, og jeg må flyve forholdsvis hurtigt.

Er der nogen der har fået et løft foretaget.. Så må i gerne sende mig en personlig mail, og fortælle om jeres erfaring, jeg har lidt brug for lidt info. ♥

1 kommentar

  • Iben

    Må jeg spørge hvor meget sådan et brystløft koster, sådan ca?
    Det kunne jeg nemlig godt selv tænke mig.❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRA TOPPEN..