KONKURRENCE // PHILIPS STEAM AND GO..

LANGE PATTER OG EN LILLE SMULE HAD TIL SIN MAND (BARE I DAG)..

IMG_4634

Jakke DEA KUDIBAL AW15 // Tshirt STIG P // Top VERO MODA // Buks THI THAO // Sneakers ADIDAS Stan Smith // Taske PROENZA SCHOULER..

GRRRRRRR.. Ja. hvis man manglede en god grund til at blive skilt, og ikke kunne finde en. Så skal man bare sige “JA” til at flytte med til udlandet. For vil i rende mig i røven der er meget at se til. Vores container bliver pakket på torsdag og fredag, og som sagt er M jo rejst til … Ja. guderne må vide hvor, indtil på lørdag/søndag.

Så jeg sidder her med lange patter og håret i postkassen, og skal udfylde et langt skema om værdien på alle vores ting. Og det er altså bare mange små dimser og dutter, der skal skrives på, ellers får man ingen erstatning, hvis lortet ryger i havet på vej til Singapore. Godt nok har vi kun crap og gamle ting, men når det skidt bliver lagt sammen, så adder det sig hurtigt op. Man kan snildt finde for en pose penge, af skrammel og gamle skatte i vores hus.

Sidder på M´s kontor i Ny Østergade, og gemmer mig inde på hans pind. Jeg leger lige chef for en stund – og har allerede fyret en af de ansatte, fordi han ikke makkede ret. Ha!  ; ) Men godt jeg kan lukke døren, for har et par gange måtte snøfte lidt for mig selv, og tørre snotten væk i mit ærme. Jeg er virkelig en presset dame disse dage. Mest fordi, jeg ikke aner hvad jeg skal forvente, og alle de her ting, som bare dukker op man skal tage stilling ting. Jeg hader det, og jeg dur slet ikke til skemaer der skal fyldes ud. Får lyst til at skrige “pik og pakker” og stikke af.

Jeg er endda alene hjemme i aften, så jeg satser på at drikke mig ned, og sætte ild til et bål i haven. Jeg fristes til at hoppe på en kost, og flyve til bloksbjerg. Så må der være nogle andre voksne, der må tage sig af den her sejlende skude.

Hvad skal I lave i aften?

XX
R

5 kommentarer

 • Lene

  Sender dig noget god karma og så ville jeg da ønske du havde nogle der kunne støtte og hjælpe dig i denne tid, det er en stor omvæltning i har gang i og nogle gange kan man bare selv som voksen synes det hele det ramler eller bliver for stor en mundfuld.

  I aften skal jeg holde Sankt Hans med den nærmeste familie, vi laver et privat bål (ved ikke om det er lovligt, så sig det ikke til nogen) så griller vi og får et glas vin eller 2, det er rigtig hyggelig, god Sankt hans til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha jeg kan sgu godt forstå dig, det er nu lidt typisk mænd – den klarer du da lige skat! Du kan stikke skat op der hvor solen ikke skinder – bom!
  Nu passer du lige på med bålet ik 😉 hey måske du kan lege at de der mystiske mande bukser er M’s og så smide dem på bålet, tage et billede og sende til ham med teksten “så er plads problemet i containeren løst” hahaha 😉 ej måske ikke men ideen er sgu da sjov.
  Jeg skal holde Sankt Hans med mine forældre og sønnen, måske min mand kommer forbi.
  God aften Rikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh. Det lyder til at være besværligt, men dejligt med en magtposition som chef ;). Jeg håber det lykkes det hele.
  Mvh. Sarah
  http://www.pleasurebox.dk – pirrende oplevelser på abonnement

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må sgu tage hatten af for dig mange gange, for jeg synes du er megasej! Jeg er vildt spændt på dit(jeres) Singapore-eventyr, og jeg glæder mig meget til at følge med. (Hvis det bliver for vildt, synes jeg vi skal mødes i Thailand, når jeg skal på ferie i august. Ham der Mr. Ms firma kan vel godt lige sponsorere en flybillet til Bangkok… Hæhæ!)
  Nå, lidt sniksnak – og så har jeg lavet noget så kedeligt som at stryge og se Broadchurch (som dog var udmærket). Spæn-den-de aften, hva’?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg håber, at humøret er kommet op igen. Du får ihvertfald en stor omgang god karma fra mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE // PHILIPS STEAM AND GO..