S K E P T I S K..

I WANT YOUR BAG KAT ; )

pUfgxbt

BURNING LOVE Jeg er tosset med tasker (som Morten og Peter ville sige) måske, de nok er mere til cola og slik – ikke så meget lædertextiler. Men jeg er også tosset med WeAreMad, det er som regel der jeg finder min inspo, når jeg skal åbne sluserne for gode ideer.
Hun er lækker, hun har hår to die for, hun er sød – hun har god stil, og så kan jeg kalde hende min veninde, og min fashion guru. Hun får alting til at se så let ud, når hun klæder sig på, men det er meget svært, at overføre det til sin egen stil. She´s got class – she´s got style.

BAGLADY Og så har hun en taske jeg vil ha´, det er denne på billedet, som ligner meget en GUCCI Disco, som vi allesammen har analt voldtaget, til træthed. Men Anya Hindmarch har lavet en ny version, som sagtens kunne bo i min garderobe. Mange kender ikke brandet, som faktisk er over 20 år gammelt, og fra London.
Jeg så det selv for et par år siden, da min veninde Julie, købte en taske derfra, og jeg var med ét, draget af hendes design..

Jeg har forelsket mig i denne style Frosties textured leather shoulder bag se alle hendes design HER shop dem HER.

Anya Hindmarch

1 kommentar

  • Nanna

    Elsker Anya og så startede hun i øvrigt udsalg i går på hendes egen hjemmeside 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

S K E P T I S K..