LIDT MED BART OG BRUG FOR JERES HJÆLP..

FRA TOPPEN..

IMG_4704 2

Buksedragt ELLOS // Strik H&M // Sko STEVE MADDEN // Taske PROENZA SCHOULER // Halskæde REBECCA ELBEK..

Ja. Jeg er en earlybird i dag. M skulle rejse til Stockholm kl 7.00 og forlod hytten kl 6.15 – dog ikke med omtanke for ikke at vække hele huset. Så jeg sidder nu her i mit nattøj, og ser lidt på flimmerkassen. Helt mærkeligt Bella ikke er her og råber “hvornår får jeg miiiiin morgenmad?” – Så jeg nyder stilheden, før drama dronningen flytter ind igen i morgen ; )

Om et par timer, smutter jeg lige forbi Akademikliniken (HER) Så må vi se hvad de siger til “det hele”. Håber på jeg får nogle 3D billeder med hjem, så jeg kan danne mig et billede, af hvordan det kommer til at se ud.

STATUS: 3 dage til Roskilde.. Uhhhhh, jeg glæder mig helt vildt. Hvad mon man skal tage på.?

Ha´en dejlig dag på job, allesammen.

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIDT MED BART OG BRUG FOR JERES HJÆLP..