LUDER ELLER EJ?

TINDER SLUT..

FullSizeRender 2

Jakke Y.A.S (findes i navy HER) // Bukser ZARA // Trøje STIG P Basis // Espadrille DEICHMANN // Taske PROENZA SCHOULER Fringe // Rødenegle YVES ROCHER..

FREDAG Endnu engang blev det “fræk” fredag, og for sådan en arbejdsløs “nasser” som mig, så er det lidt blond at sige jeg har glædet mig. Men det har jeg, da det er her hvor familien er samlet. Altså lige på nær når manden fester bangkok tynd, og ser ping pong ball show. Hmmm. Never mind.

PLANER Men denne weekend er vi samlet, og vi skal rigtig hygge med bøffer og bearnaisesovs. Totalt fynbo style. Vi har noget vi skal fejre, men det skal jeg nok løfte sløret for, om en lille uge. Så står den på brunch i morgen, og barnedåb på søndag. Så vi har fuldt skema. Men det er top hyggeligt ; )

TINDER Til jer der skal ud og voldtage Tinder, må i drikke én drink for mig, og afvise en masse drenge – åhhhh det single liv. Man kan godt savne at være lidt “slutty”.. (fniiiis).. Det er gassssss. (not really)..! Ej, jeg har både afvist og godkendt de drenge i mit liv, jeg skulle. Hvis jeg dør imorgen, så bliver det ikke nysgerrig. Det rod magter man ikke mere. Plus alt det receptpligtige medicin, det kan kroppen slet ikke holde til. (HA! Mr M bliver knotten nu).

Så jeg må hellere sige “Roger over and Out“.

XX
R

6 kommentarer

 • Mie Holm

  Ha ha… Din Mr M er da heldig at have sin helt egen smukke slut :-)))))) Mrs R ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. Tror ikke han bliver så stolt over det her indlæg, hvis han læser med i dag – Åhhhh well. Var jo ikke jomfru da jeg mødte ham. ; )

   Dejlig weekend.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • d

  Den M har vist også selv været en tur rundt …. Så deeettt ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. Kender du ham? ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • d

   Nej det gør jeg ikke 🙂 Men jeg har en relativ god hukommelse og du skrev for noget tid siden at du var blevet veninder med hans x. – Under det viste du ikke om mig indlægget. Og så tror jeg også bare at hele min grundholdig til mænd er at de er skal holde deres kæft omkring ‘vores’ fortid. De kan alligevel ikke tåle mosten 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. Man ved jo aldrig – det kunne godt være du havde fået “the grand tour” på bryggen ; ) Du har helt ret, han er ikke en jomfru. Men tæt på. ; ) Fynbo rebel det er mig.

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUDER ELLER EJ?