BUNDLØS..

THE ONE AND ONLY..

IMG_3945

 

Jeans CURRENT/ELLIOT // Skjorte VILA // Sko SUPERGA // Solbriller BOTTEGA VENETA via Opticzoo.dk

JEANS skal man have i sin garderobe. Men hold fast hvor er det svært, at finde “the one“. Det par, som bare sidder som om de var syet til en. Jeg har købt billige, jeg har købt dyre. Men er bare ikke faldet over, det helt rigtige.

Nansen anbefalende mig, at prøve Current/Elliot. For der var tilpas stretch, så der var plads til lamser og lår – men tilpas lidt, så de stadig sad til. Jeg gik dog i dem et par gange, og så havde jeg hængerøv. Æv. Alligevel 2000 kr for et par jeans, så må de gerne sidde. Men jeg er så smal rundt om livet – dog gør jeg så op for det, på lår, knæ og ankler, så jeg kan ikke købe hvad som helst, og det så passer.

Min krop er bare ikke symmetrisk. Jeg må erkende, jeg skal have mine bukser til en skrædder så de sidder helt perfekt. Det gør de så også nu, og jeg har faktisk smidt en røvfuld jeans ned til hende – Det er jo bedre de bliver rettet til, så jeg har en stak jeg kan gå med – og ikke en stak i skabet, der ikke kan bruges.

Så hvis i har skabet fuld af jeans i ikke kan gå med, grundet de er bleve for store, så er det altså et fif. ♥

Hvilken jeans er jeres favoritter?

XX
R

 

12 kommentarer

 • Mie

  Jeg har også ALTID problemer med, at finde de helt rigtige jeans. Har I mange år brugt rigtig mange penge på Acne ol. (fandt også nogle gange nogen, der sad perfekt – man var også tit uheldig). Nu kæber jeg kun H&M jeans, den model der hedder low waist/slim fit til 180 kr. og de sidder ALTID som de skal (dog er det lidt irriterende, at de er så lave i taljen). Jeg har også hørt rigtig meget godt, om Gina Tricots jeans:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   H&M, VERO MODA er altid godt. Der er dejligt meget stretch i dem, og plads til kage ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Jeg sværger til jeans fra Diesel og har jeg gjort det i en evighed. Jeg er udstyret med et par lange stænger og ikke meget fedt på kroppen – derfor har jeg også altid svært ved at finde jeans. Dog er har jeg fundet min jeans-soulmate i Diesel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg er selv ret glad for Diesel. Men de er bare ret “hårde” i jeanskanten, så jeg kan have dem på en 1/2 dag, så hæver mine hofter op freakdk ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Holm

  Det problem blev løst for mig, da jeg mødte Lee model Skyler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea A. Petersen

  Puha, en uendelig kamp.
  Mine yndlings er mine sorte, “læder”-ish, strech bukser fra Vila.

  Kram, http://www.ahmfashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Er det dem med lynlås i måsen? for de sidder faktisk meget godt. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Uhhh, har du en god skrædder du vil dele med os? Jeg har lidt forskelligt liggende der burde tages ind, men man vil jo helst have én med anbefalingerne til pjalterne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Altså min skrædder hedder Lise Aarestrup, Hyldegårdsvej 38, 2920 Charlottenlund. #39633293 – hun er meget meget fair i pris. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Tak! Du er en darling 🙂 Jeg må have smidt lidt forbi hende snarest, har præcis det samme issue som dig med lårbasse/tajle-ratioen 😉

   Ps. har aldrig fået rost din blog, men jeg holder meget af den fordi man tydeligt kan mærke din skønne og ærlige personlighed skinner igennem. Keep up the good work og glæder mig til at følge med i Rikke i Singapore 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det var så lidt ; )

   Mange tak for dine rosende ord, det gør mig super glad. Jeg er bare “mig” – og jeg vil bare vise “mig”. jeg har ingen glæde af, at vise et liv jeg ikke har. Jeg vil gerne vise et liv, andre kan relaterer til. Jeg får åndenød, når folk feks. siger “ihhh det er så nemt at have børn – jeg eeeeeelsker det” Og min bare fucking røv. Det er pikke hårdt, og man hyler nogle gange. Så mit liv som jeg viser, det er det liv jeg har. Jeg har gode dage, jeg har nemme dage. Men damn jeg har også nogle hårde nogle af slagsen. ; (

   Tak fordi du læser med.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUNDLØS..