GROUNDHOG DAY..

LÆKRE DAMER PÅ BLOGGEN..

BARBARAS CHOICE

 

Jeg er tosset med de to her.. Uhhh de er lækre. ; ) Det er de to sejeste damer fra vores kontor hos Bloggers Delight. Christina (bittebitte.dk) er min bloggermor, som tager sig af mig, hvis jeg har brug for hjælp. Barbara er min anden mor, hun styrer resten af kontoret med hård hånd, og er sindssygt god til det ; )

De har skudt en kampagne for Barbara´s Choice, og er stylet i de cooleste jakker, som er perfekt til nu, hvor vejret er midt i mellem og absolut ingen ting. Den fylder ingen ting, så er nem at pakke i en kuffert eller weekend taske. Jeg havde den selv med til New York, men da det var 29 grader, var det ikke mange billeder det blev til. Desværre.

Du kan finde jakkerne her, hvor de findes i 3 farver, både kort og lang. Se udvalget HER.

Se deres nye webshop HER.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GROUNDHOG DAY..