HAAAALLLØØØJSAAAAAA..

GROUNDHOG DAY..

IMG_9062

Å B E N T H U S (igen) for alle der har prøvet at sælge noget, de ved hvor hårdt det er. Hold fast jeg er ved at være træt af, at købe og skære blomster til. Rydde op og smide ting ind i skabe, hvor de slet ikke hører til.

Men vi skal nok ikke klage, da vi kun er på 1 rigtige uge, og vores andet åbenthus er i dag. Men vi er da i det mindste mere aktive, da vi tit har haft dovne weekender, på tapetet. Da vores hverdag altid er så pakket, med arbejde etc. Er helt overbevist om jeg har tabt flere hundrede gram, dog kan jeg ikke bevise det, da jeg har kylet vores vægt ud, da den begyndte at lyve overfor mig. Bitch ; )

Kagehuset har aldrig set smukkere ud. Man bliver helt i tvivl om man burde beholde hende. Huset skinner og haven står snorlige – hvorfor lever man ikke sådan, når man bor her? Der er blevet ryddet ud og kasseret til den helt store guldmedalje. Aldrig har jeg set så meget lort, samlet på ét sted. Jeg har fundet VI UNGE kalendre helt tilbage til 1994 – hvem gemmer på sådan noget? (åbenbart mig).

Så om et par timer er vi forvist fra vores ydmyge bolig, og vi satser på at gøre torvehallerne usikre, og evt. få lidt mamse. Man kan lige så godt få det bedste ud at et åbenthus ; ) 

S I N G A P O R E Vi er også ved at planlægge hvornår vi permanent rejser til Singapore. Vi regner med, det bliver slut juli. Så håber vi på, vi har fundet en lejlighed, når M og jeg rejser der ud start juni.
Men man ved jo aldrig. Der er meget der kan nå at “gå galt”. Hope not. Men vi skal bo der inden den 11 Aug. For der starter Bella i skole, og hun skal have et par uger, til at vænne sig til klimaet og alt omkring hende. Mange ting vi skal nå og mange beslutninger vi skal tage. 

Hvad skal i mon lave på sådan en søndag?

XX
R

 

 

 

5 kommentarer

 • Katrine

  vi har også haft åbent hus i dag… er for 2. gang på 3 dage bakket ud af huset med en klud i hånden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   For at vende retur en time senere og ikke kunne finde nogen af vores ting… men pænt ser her ud – har dog lyst til at indlogere mand og børn andetsteds… bliver max stresset, hver gang de taber en krumme, krøller en sofapude eller pletter på spejlet… Pøj pøj med salget :-))!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   ÅHHH.. Don´t i know it. Jeg har overvejet at pakke Bella ind i vitawrap, så hun ikke svinede. Jeg er ved at gå ud af mit gode skind pga. det her åbenthus. ; ( Håber I får solgt. Hvor vil i gerne flytte hen?

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan sagtens forstå at I har nok at se til så, og håber det hele kommer til at køre helt glat for Jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAAAALLLØØØJSAAAAAA..