BELLA´S CHOICE..

DET DU IKKE VIDSTE..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjorte KOKOON // Bukser ZARA // Sko VANS..

20 ting du ikke vidste om mig..

1. Jeg er mega B menneske – folk skal ikke være alt for friske når jeg står op, og de skal slet ikke stille alt for mange spørgsmål. Så bliver jeg en sur citron.

2. Jeg er totalt dobbeltmoralsk her i huset. Jeg kan godt gå og mugge en hel dag, men hvis M gør det samme (hvilket sker så sjældet, da han er så (skide) meget i balance med sig selv) så bliver jeg helt sippet. Sandhedenstime.dk

3. Når jeg er på fyn, så kommer min gamle fynske accent tilbage. Det er så stærk, at selv min datter gør nar af mig. Fjååååårten. Skjåååårteeee. Sååårt. Jåååårdbææær. ; )

4. Hvis jeg skulle vælge mellem, at miste min telefon og tandbørste, så ville jeg helt klart vælge min tandbørste. Jeg kan ikke leve uden min telefon. Tror jeg lider under syndromet FOMO (Fear of missing out). Min verden er på min telefon.

5. Min livret er ovnstegt kylling, men hvis jeg rigtig skal hygge, så elsker jeg at få rugbrødsmadder hjemme hos min veninde Eleni. Og så skal det være med torskerogn, og frikadeller. Mums. ; )

6. Hvis jeg er rigtig ked af det, så er min bedste medicin, at grine med mine veninder. Jeg knus elsker mine veninder, og jeg har kun en håndfuld (plus minus) af rigtig tætte veninder. De ved godt hvem de er, og jeg har deres ryg og de har min. Venskaber der er så stærke, behøver ikke have varet hele livet. Jeg har veninder jeg har kendt 20, 15, 10, 5, 2 år, som er lige så vigtige i mit liv.
Hvis de ikke allerede har Whatsapp og Skype, så kommer de til at få det, for jeg skal kunne ringe hjem og sende dem billede hele tiden fra Singapore, og vi skal kunne grine når livet bliver for hårdt.

7. Jeg er slet ikke bange eller bekymret for mig selv, over vi skal flytte så langt væk fra Danmark. Afstande har aldrig sagt mig noget.. Jeg elsker at køre bil, og en tur til skagen, var yndlings destination, da jeg var kørende sælger. Just me and the road.
Jeg kunne sågar finde på, at køre fra Nyborg til kontoret i Klampenborg, og når jeg så havde fri, så ville jeg køre til Nyborg i et par timer, for så at tage turen retur til Bryggen, når M fik fri. Hvad gør man ikke for kærlighed. Så jeg tænker at en tur på 12 i fly, heller ikke bliver nogen udfordring. ; )

8. Jeg har haft både tysk, spansk og fransk i skolen, men jeg kan i dag ingen af sprogene. Folkeskolepengene er givet godt ud. Dog ville jeg ønske, jeg kunne bare én af dem. Ikke tysk, men de andre.

9. Min bror kunne ikke sige mit navn da jeg var lille, så han kaldte mig Hatte. Det har dog hængt ved hos mine veninder, så mange af mine veninder i Nyborg, kalder mig det stadig. Mine gamle venner i odense, kalder mig for S.W.A.T – men det er en helt anden historie ; )

10. Jeg går og brygger lidt på et foredrag, men det bliver nok først i 2016 det kommer til at blive en realitet. Men jeg glæder mig til det, og den dag, det bliver en kæmpe stor dag.

11. Jeg er blevet spurgt om jeg vil være med i et dokumentar program, som skal vises på DR 1. Jeg er meget hooked på ideen, men Mr M er meget skeptisk. Så nu må vi se om det bliver til noget ; (

12. Hvis man skal spille en sang for mig, der får mine fødder til at danse til rytmen, så er regndans, den aller bedste man kan vælge. Den gør min sjæl glad.

13. Nogle dage ville jeg ønske, jeg ikke var syg og havde de udfordringer – andre dage føler jeg mig mega priviligeret over jeg har været igennem det, jeg har oplevet. Det er sundt at mærke livet på den hårde måde, man kommer altid ud på den anden side, som et bedre menneske.

14. Jeg er super pertentlig med mit tøj. Alt mit tøj hænger farvesorteret, og mine veninder gør grin af mit OCD. Mit tøj hænger ikke i mærker, for der er ikke noget af mit tøj, jeg er mere glad for, fordi det er dyrt. Alt sammen betyder lige meget for mig.

15. Yndlingsdrink når jeg er ude. G&T. Gin and tonic eller Skinny bitches. Vodka og danskvand. Dem kan jeg suge som det var saftevand.

16. Hver 3 uge får jeg ordnet vipper. Hver 4 uge bryn. Hver 2 uge negle. Hver 4 mdr botox, og hver 2 mdr ordnet hår. Jeg går meget op i mine ting er i orden. Jeg håber der findes lige så gode beauty saloner i Singapore, som i DK.

17. Jeg er mere til kaffe end jeg er til te. Mere til Cola light end rigtig cola. Mere til ketchup end remolade. Mere til sneakers end til høje hæle. Mere til comfy tøj, end til stramme jeans. Mere til cross body end til en stor taske. Mere til varme ferie, end til ski. Dog er det nu også super hyggeligt. Mere til lakridser end til vingummier. Mere til rød og sort, end til brun og gul.

18. Jeg er veninder med M´s exkæreste. Vi bor 2 veje fra hinanden og har det über sjovt, når vi er sammen. If u cant beat them. Join them. ; )

19. Jeg savner der er liv i huset når M er ude at rejse. Jeg savner Mishelle er her og vi kan grine samme, over dumme platte jokes. Jeg savner hun leger med bella og jeg kan høre dem grine i haven. Jeg savner hendes veninders stemmer i kælderen, når de holdte pigekomsammen. Jeg savner bare hende.

20. Jeg elsker gossip, og køber med glæde Se&hør for at læse snage sladder. M er ved at dø over mig. Men jeg tager ham altid i smug, hvor han læser mit blad. Køb dit eget blad makker. ; )

Håber i har haft en dejlig dag – om i havde fri eller var på arbejde. Jeg har brugt min dag i Brøndby, hos M´s tante og onkel. De har sommerhus der. Så den har stået på grill og glutenfri chokoladekage. Mumsi.

Nu ligger M og snorker på sofaen, og jeg laver indlæg. Tror jeg hopper i seng og putter. Der er endu en fridag i morgen. Dobbelt op på lucky.

Sov godt.

XX
R

6 kommentarer

 • Sikke et hyggeligt indlæg! Det var en af de bedre omgange af sådan nogle facts-indlæg jeg har læst i blogland 😀 Det er altid hyggeligt at lære folk bag de forskellige blogs lidt bedre at kende. Krydser i øvrigt fingre for at det lykkes med dit foredrag! Det lyder virkelig spændende, og jeg kunne forestille mig at du har en masse livserfaring andre kan nyde godt af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina meyer

  Hej søde rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sikke et godt indlæg!

  Er selv MEGA storforbruger af Facetime og What’s app, da jeg på 4. år bor i udlandet og prøver så vidt som muligt at holde kontakten med mine dejlige veninder i Danmark (læs: jeg spammer dem med beskeder hver evig eneste dag ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BELLA´S CHOICE..