THE ONE AND ONLY..

BRODERIE ANGLAISE..

FullSizeRender

FullSizeRender 2

Kimono H&M // Rullekrave WOLFORD // Bukser ZARA // Sko DECADENT // Taske PROENZA SCHOULER // Briller BOTTEGA VENETA via Opticzoo.dk..

SØNDAG dagen er på held, og der er alt for meget politik i fjerneren. Jeg sidder og venter spændt på, det 13 afsnit kommer på mit AppleTV af Kardashians – mens M sluger debat duellerne råt. (eller hvad det hedder.. Gaaaab) det kan altså ikke få mine brystvorter stive, og det er faktisk ikke så svært. Men jeg får mere “nederen” på (hvis man stadig bruger det ord) over, de er så onde mod hinanden. Jeg kunne aldrig være politiker, jeg ville jo rende og kramme allesammen. Caaaan´t we just be friends? ; )

OUTFIT jeg fandt frem til det her outfit, i kampens hede i morgens. Eller der var ikke så meget kamp, ikke andet end min datter synes jeg lignede et fjols og hun (ordret) sagde, jeg haaaaader dine bukser, de er så grimme. Kan du ikke tage noget andet på, ellers døøøør jeg? Flashback til da jeg sagde de samme ord til min mor, og jeg bare syntes hun var top pinlig. Sådan tror jeg Bella tænkte i dag. Hulk. ; (

M stod bare og rev i det hår han ikke har, og mumlede i skægget (som han heller ikke har) jeg magter ikke 2 kvinder i huset, der går op i tøj. Haha. Tror han synes han har det lidt stramt til tider. Ja. Bølgerne kan gå højt, når der skal vælges textiler her i kagehuset.

Jeg var nu godt tilfreds med mit valg, og jeg fik meget ros for det. Og det var ikke kun af mændene, selvom jeg måske var en anelse gennemsigtig. Blomsterne nakkede jeg fra barnedåben, simplethen den smukkeste dusk. Som nu pryder mit køkken. Se tyveri betaler sig faktisk ; )

Nu vil jeg hoppe i mine sweats og se noget “Full House” kan i huske det? Ham onkel Jessie er nu stadig meget hot. Auuuccchhh. Hot damn.

♥-R

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE ONE AND ONLY..