MIT HJERTE SMELTER..

#TWINS..

IMG_2542

NEW YORK  Min taske er igen pakket, og jeg er klar parat til denne gang, at indtage NEW YORK med min veninde Birgitta – Ikke Nansen, som jeg har gjort byen usikker med, både i 2012 og 2014. Det må blive 2016 i stedet. Hun vil dog blive savnet, men sådan går det, når man skal føde børn (hele tiden♥) Håber bare jeg kan finde rundt, når jeg ikke har min personlige GPS ; )

Men hold fast hvor har vi talt ned til denne tur. Sådan ca. 7 måneder, har vi klippet “målebånd” af, til vi endelig kom til dagen. Der er lister så lange, med restauranter, kaffebarer, kineser restauranter, hemmelige burger joints – og shopping steder..

DOG skal jeg lige.. Deltage i Danish Beauty Award i aften, igennem en sundhedstest hos MY LIFE i morgen, et møde med Gitte Høj, så vi kan se om jeg har tabt mig. Møde vedr. min ulykke (igen igen), gøre hus klar til fotograf, så det kan blive skudt afsted. Familie middag – og fredag morgen kl 9.00 der drager jeg først mod lufthavnen og Starbucks kaffe og når jeg har købt for 9999 kr blade og nødder (ikke slik mere jo..hulk) så går turen mod staterne.

Den skal stå på hygge, sladder, mad, drinks og nogen der rydder mit værelse op, når jeg smækker døren, og forlader mit hotel.. Yaaaay. Noget skal man jo ha´for 10.000 bananer for 4 overnatninger ; )

HUSK at følge @RikkeMay på Instagram, så kan i få updates, med en masse mad billeder.. haha. Ej lover jer, der er så meget andet ; )

G O D M O R G E N.. ♥

XX
R

4 kommentarer

 • Rigtig god tur 🙂
  Er slet ikke overhovedet det mindste misundelig 😉
  Glæder mig til at høre om jeres tur og følge med på IG !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor jeg glæder mig til at kigge med! Jeg kunne godt bruge en tur til NYC lige nu, men satser på at jeg kan nøjes med at få NYC-lysten stillet ved at opleve byen igennem dine billeder 😉 God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maria

  juhuu! Go’ tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  God tur! Savner NYC… ahhh..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT HJERTE SMELTER..