#TWINS..

#TOMBOY..

IMG_3328

Buksedragt H&M // Body WOLFORD // Sko Yves Saint Laurent.

Jeg var til Danish Beauty Awards i går, sammen med min veninde (chef) Stine, og alle vores kunder. Vi havde 6 produkter der var nomonieret (desværre ingen wins). Men en nominering er også et skulderklap. Der var mad, der var fri bar – hvilket er farligt for en fynbo. Der var skønne mennesker – og der var en taxa hjem kl 00.30 i nat.

Priste man sig lykkelig over, ens datter havde ondt i maven, og man ikke skulle op kl 6.30 for at tage i skole. ( bad mom i know) men jeg var helt sendt til (helvede) rotterne, da vækkeuret ringede. S.K.Y.D  M.I.G… At jeg så fortrød hun var hjemme, det er noget andet noget. For hun var ikke træt – og hun havde ikke ondt i maven, hun var frisk som en havørn. Skumle skumle..!

Jeg var ikke i humør til en kjole, så jeg hoppede i denne kreation til 799,- skønne kroner – og en body fra Wolford. Det fungerede sgu meget godt. Jeg følte mig tilpas, og der var plads til kage. Det er jo win win, må man sige ; )

Min kuffert er pakket, og jeg er klar til at rejse til New York i morgen tidlig, sammen med Birgitta. Jeg har dog som altid, fanget en god gang influenza. Just my luck. Men jeg er dopet på piller, så det skal nok gå ; )

Bare det at komme væk, er i sig selv, meget bedre end en sygdom. Så kan man klare hele verden. Så husk at tjekke ind på @Rikkemay så kan i følge med ; )

Sov dejligt, jeg hopper i kassen nu, med mand og barn under armen.

Nat nat.

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#TWINS..