#NEWLOVE..

#SØNDAGSFAVORIT..

1821051401_2_3_1
Jeg har så meget optur (hvis en gammel krage på 32 må sige det) Men det har jeg. For moden denne sommer, er som designet til mig. Alle de smukke kjoler, som man pt kan købe alle steder, er som skabt til mig. Jeg kunne whiiiiineeeee af glæde..

Endelig kommer min højde og mine lange ben mig til glæde, for jeg kan gå i de her kjoler, og bukser med svaj i benene. Jeg synes det er mange år siden, hvor moden ikke har været tilgodeset piger med lange tynde smukke ben. Det er ikke mig, og jeg viser nødigt mine ben, medmindre jeg får en spabehandling, eller hvis der er ild i dem. (heldigvis sker det sidste, sjældent..faktisk som i aldrig. Hø!)

Men sommeren 2015 er Riksen´s år. Og det fejre jeg med at gå AMOK. (Shhhhh… Dont tell M – hvis han spørger, som er det gamle textiler.) Men jeg er lidt vild med denne her ZARA kjole med broderi på overdelen. Er den ikke fin?

Hvad skal I lave i dag? Jeg er på vej i LyngbyStorCenter (igen) Fik købt en masse sommertøj til Bella igår, men nogle af tingene, var for små. Og om et par timer, kommer M hjem fra ski. Men smutter dog i morgen tidlig igen, på forretningsrejse. Godt så.! Men de få timer han er her, de skal bruges på noget hygge.

Jeg har også en lille “hemmelighed” som jeg snart kan løfte sløret for. OG NEJ. JEG ER IKKE GRAVID. (thank god) – men når tiden er ret, så fortæller jeg den. ; )

Kys og dejlig Søndag.

XX
R

3 kommentarer

 • Den er SÅ fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg ELSKER din Blog. Du er så sjow!! :satisfied: :joy: Elsker din ærlige måde at skrive på og at du får mig til at fnise som en lille pige med dine indlæg. T-i-s-s-e-m-a-n-d! Hahahaha :joy: (ordet B-o-l-l-e krymper mig langt ned af rygraden. Det er så 70’er artigt at det gør ondt)
  ved godt at det er det forkerte indlæg jeg skriver på ang T-ordet men nu vil jeg egentlig bare smide en kommentar som omhandler hele din blog.
  Jeg kommer gerne forbi din loppestand og giver dig en kaffe og en krammer. Kun fordi du er dig i din blog. :blush:
  Og tillykke med jeres nye lejlighed. Må jeg spørger hvorfor I sælger huset for at flytte i lejlighed? Jeg, min mand og TO børn bor i lejlighed ved Amager strandpark. Drømme lejlighed, men jeg begyndt at savne hus, have m.m.
  Så er bare nysgerrig hvorfor I gør det modsatte? :satisfied:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  km

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#NEWLOVE..