HVIS BARE JEG HAVDE ET DANKORT..

CLEAN AIR AND DIRTY MINDS..

foto[1]

Mr M havde jo fødselsdag i går – the big 40 ; )

Jeg tror jeg har set mere frem til dagen end han har. Ikke at han har frygtet dagen, for han er så meget i balance med sig selv, så hvis han bliver mere afslappet, så skider han i bukserne (pisse træls) Så jeg er den looney i vores familie, med alle mine humør udsving og hysteriske anfald. Nogen skal jo stå for den post – og jeg har lært, man skal finde det man er bedst til, og holde sig til det. ; )

Men grunden til jeg har set frem til denne dag, det er fordi, fra i dag af, der føler jeg mig meget ung igen. Jeg har jo altid været yngre end M, og det er jeg jo selvfølgelig stadig. Men vi har lige haft 2 år,  hvor vi har været i samme årti, og det har ikke passet mig.
Man vil jo altid gerne føle sig ung, specielt som kvinde – og jo ældre jeg bliver, jo mere tænker jeg over alder og hvordan jeg opfører mig. I mit hovede, er jeg jo ikke en dag over 19. Det eneste der har ændret sig, er texturen af min hud, på mit korpus.

Men de blikke jeg får, når jeg går ud, fra de unge piger – der kan jeg udefra, se mig selv, som ung, når jeg så kvinder på 32 år, der stod og dansede på Crazy Daisy i Odense, og mine eneste tanker var, hvor patetisk jeg synes de var, og de burde tage deres rollator og hoppe hjem. HA! Now im one of them.
Jeg har ingen alderskrise. Slet ikke. Jeg er klogere (siger vi bare), hviler mere i mig selv (sure), stoler mere på mig selv (not a chance) og har mere styr på mit liv (really?)
Men det er bare en ny følelse omkring alder, når man runder de 30. Det er bare et nyt liv. Måske starten på livet faktisk. Alt det andet pladder om pigefnidder er væk. Nu står man med erfaringer og holdninger til livet, man kan bygge videre på. Lidt ala en Tamagotchi, man har formået at holde i live i 30 år – uden at slå den ihjel. Hvis nogen kan huske det lille plastik væsen ; )

Men heldigvis vågnede jeg i morgens, og havde en dejlig følelse af ungdom og stram hud. Synes faktisk allerede i dag, jeg kunne se Mr M se ældre ud ; ) (muhaaaahaaahaahaaaahaa) Ej. Han holder sig, så irriterende godt. Ældes med ynde, ligesom George Clooney. Jeg har Mr Grey og George Clooney I én person. Hvad mere kan en pige ønske sig ; )

Men man ved jo aldrig, om han laver den klassiske >Jeg anlægger mig et mustache og hapser den unge sekretær.<Det er jo set før.

Er alder mon bare et tal? Og er man så ung, som man føler sig?

Jeg havde arrangeret surprise party for ham, på Hotel Skt. Petri – hvor menuen stod på fondue #morfar (hans eneste ønske) og go´vino. Vi var 15 mennesker i alt og det hele var så perfekt. Lige i hans ånd, sammen med hans venner og familie. ♥♥
Han var lidt klatøjet da han skulle op kl 6.35 i morges – måske han allerede føler sig ældre!  Let´s hope 🙂

////////

Jeg havde gjort mig lækker og iført mig, min nye Woldford knit dress og Wolford strømper (graaaawwwwl) // Decadent støvler // Chanel Bag // Og min nye CLEAN Air parfume.. Den er let i duften. og dufter af moskus, kashmirtræ og hvidt rav. Jeg duer ikke til tunge dufte, så det skal være noget let, og noget der dufter af rent sengetøj eller frugt. Så den nye duft fra CLEAN er lige i min ånd.

5 kommentarer

 • Super dejligt, og lidt komisk indlæg! Synd der ikke er flere af disse 🙂 Jeg er helt vild med din trøje og taske på billedet, wow!!

  Kig rigtig gerne forbi: http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med manden – og at være den unge 🙂
  Jeg har altid været kæreste med en, der er ældre en mig og virkelig ikke synes at aldersforskellen betød noget.

  Altså lige indtil jeg nu er begyndt at gå ud med en, der er 29…..

  FÅÅÅÅÅÅÅRK, hvor er jeg gammel nu! Det er lige før at jeg spurter ud og får botox i hele kroppen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. Jeg har også datet en fyr på 21 da jeg var 24. OMG. Der var så stor forskel. Allerede der, der fik han mig til at føle mig tudsegammel ; )

   BOTOX IT IS ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Please honey, let´s talk når du er nærmere de 40 end 30. Det er jeg nu. Og har været det i en uge. Det er fucked up. Heldigvis reddede en af mine homovenners unge kæreste min uge. Han troede jeg var 28 eller 29. Han er nu min bedste ven i hele verden, for the gays, they know! 🙂

  By the way, den røde sag der ik. I dieeeee!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS BARE JEG HAVDE ET DANKORT..