SALE INSPO (IGEN).. SORRY..

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mange af Jer, kender jo godt til mit ene “metalben”. De mange operationer, skruer og plader. Har bare gjort, mit ben ikke er som det “var engang”. Det ord har jeg faktisk prøvet ikke at bruge. Men det er jo rigtigt. Jeg er ikke som Jeg “var engang”. Men jeg er en ny og bedre version af mig selv. Bilder jeg i hvert fald mig selv ind. I could be wrong ; )

Men når en kvinde ikke kan komme op på en lille hæl, så kan det godt hæmme et “gå ud outfit” når man ikke har den der højde på. Så jeg søger hele tiden sko, hvor jeg ved, jeg kan gå i dem i lang tid. Men det er så fandens svært, for der er altid noget galt med højden, eller hæltykkelsen.

Anynoodle. Mit ben kan som sagt ikke klare hæle og derfor er jeg tit i sneakers. Men de her støvler fra DECADENT, de er bare de bedste til et “defekt” ben. Jeg viste dem også HER i grå. Så hvis du har problemer med benet, foden, lænden etc. – og bare nogle gange gerne vil se lidt sexy chic ud. Så kan jeg klart anbefale dem.

Find dem på UDSALG i sorte HER og i grå HER..

2 kommentarer

 • Malene

  Må altså lige høre hvilken størrelse du bruger i sko, så kan jeg få en fornemmelse af hvor “åbne” de vil være i min str. 40 😉
  Tak og de er jo for fede i den grå suede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Søde. Jeg er en str 40 ; ) Så du kan sagtens måle efter mine fødder.. Yaaay ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE INSPO (IGEN).. SORRY..