BABY DRØMME. CHAMPAGNE BRANDERT OG DIAMANT BESÆTTELSE.

ROADTRIP. THE CRAMPS OG NETFLIX MED DROP..

 

Billedet her, er et par mdr gammelt. Det blev taget af tøserne på Banegården (JA. Det hedder det altså i Nyborg) Da jeg skulle på roadtrip med MINIMUM. Og de her lækre damer: Mie WeWonder. Kat Wearemad. Rockpaperdresses. Emily Salomon.. Jeg knus elsker sgu de ladies. Hold kæft vi tog livet af de stakkels businessmen, der sad i vores kupe, hele vejen til Århus. De fik ikke arbejdet meget i alt vores vaginia snak ; )

Det var jo mucho koldt, så jeg skulle ha´noget på jeg kunne holde varmen i. Derfor havde jeg valgt min Minimum furcoat. Den er altså mega dejlig og varm. Lidt pointen i at tage den på. ik? Så kan man jo snakke om dyrerettigheder og alt det der. Men Jeg går altså i pels. Sorry Kira Eggers ; )

ROADTRIP

Furcoat MINIMUM // Læderjakke med hætte DOMA // T-shirt IRO AW14 // Jeans DIESEL AW14 // Sneakers CHANEL SS14// Taske LEOWULFF..

I dag har jeg fri. Og vågnede selfølgelig med massive cramps. Thanks æggestokke. Bitches. Jeg har sjældent smerter, men lige denne mdr, der har jeg været så rasende og fyldt med hormoner, at jeg har kunne slå nogen ihjel…Arggggg. Men “endelig” kom det. Så må jeg bare ligge på sofaen og slappe af med Netflix. Der er jo ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. New Girl, here I come.

Dejlig dag

XX
R

1 kommentar

  • Matilde

    Rikke, I freaking fårking love ya! Du er sgu så grineren og pisse sej! Du er min YNDLINGS blogger! Hav en dejlig weekend på trods af det, som skete i din datters SFO. Det burde ikke ske. Arbejder selv som lærervikar og får mange henvendelser fra forældre – både gode og dårlige, men så personligt må og skal man ALDRIG gå! Klaphat – jeg ville gå videre med det, hvis jeg var dig. Nå, god weekend i hvert fald 🙂

    Kh

    En trofast læser, Matilde

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY DRØMME. CHAMPAGNE BRANDERT OG DIAMANT BESÆTTELSE.