BACK IN BLACK..

OMG / JADE BACK BAG..

MARKBERG

 

OMG. Jeg er tosset med den her “Back Bag” fra MARKBERG. Den er jo lige det Jeg har ledt efter. Jeg synes jo selv, jeg er mega swag og street, så den kan jeg da sagtens gå rundt med. Plus den er god for min ryg og nakke, da jeg kan have computer, madpakke (Yes.. sådan en har jeg også) makeup pung, nøgler etc i den og ha´den på ryggen, i stedet for en kæmpe taske, man bærer på armen. Not good, for en “trafikulykke patient” (det må man godt sige, når man er det). Men den er perfekt i størrelsen. Dobbelt up på lucky ; )

Jeg er fristet til at klikke den hjem. Find den HER.

1 kommentar

  • Caroline

    Hej Rikke

    Jeg vil høre hvad du gør for at beskytte og passe bedst muligt på din nakke? Jeg døjer også med rigtig ondt i nakken (ikke ligesom dig selvfølgelig)… Men jeg kunne godt bruge nogle fif…

    Hilsen Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK IN BLACK..