HEALTHY LAZY BITCH..

G O D M O R G E N..

foto

G O D M O R G E N..

Så kom dagen. Dagen hvor min lillebror kommer hjem.. Yaaaay. Den dag har jeg ventet på længe. Over 5 mdr to be correct. Han er landede her til morgen kl 7.00 – Så jeg venter bare på, han ankommer til min matrikel. Jeg er “desværre” på arbejde, så jeg får ham ikke at se, før i aften, når jeg kommer hjemm. Uhhhh. Jeg glæder mig. Har været så bange for han var der, jeg har jo ligesom set Arvingerne, hvor broderen ryger i fængsel pga lidt tossetobak. Det magter man jo bare ikke.
Men han skulle være landet i Kastrup, så nu venter jeg bare spændt på en SMS. Han kommer til at crashe hos os, de næste par dage. For han er kommet hjem 1 mdr før tid, så hans lejlighed er pt. udlejet. Så er det jo godt, hans søster kan slå til (iiiiiigen).!
I aften står den på sladder historier og god mamse – jeg gætter på, vi IKKE skal have ris. ; )

Ps. Billedet er fra mit soveværelse. Jeg har “pimpet” vores chamber of love.. ELLER..!! Der hvor magien sker..Eller.. Der hvor vi sover ; )
Shoppede for 2300 kr i IKEA, så fik Jeg dette resultat. Jeg er tosset med det. Nu mangler vi bare Mr M får de nye rullegardiner op, det kan godt blive et projekt (da han har 10 tommelfingre. Sorry) Men man tager jo heller ikke skade af, ét par ekstra huller i væggen ; ) Muuuhhhahaahaa.

Dejlig dag derude.

XX
R

#TheinsiderCasa #Hotelstyle #Thelovechamber

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEALTHY LAZY BITCH..