APPEN DU IKKE VIDSTE DU IKKE KUNNE LEVE UDEN..

DESIGNSAMARBEJDE // BLOGGERS CHOICE..

foto

Sådan her ser mit tørklæde ud. Jeg er meget stolt og beæret over, jeg måtte være med i dette designsamarbejde sammen med kudibal.
Jeg har valgt at give mit salg af tørklædet til (selvfølgelig) Ronald McDonald Huset på Rigshospitalet. Det var der nok ingen der var i tvivl om, jeg ville gøre. Siden jeg besøgte dem sidst, der har jeg ikke kunne få dem ud af hovedet.

Jeg håber sådan I har lyst til at støtte op om projektet, når AW15 kollektionen, rammer butikkerne i August. Jeg ved godt der er lang tid til, men jeg skal selvfølgelig nok skrive når de bliver leveret og med kundeliste, hvor de kan købes. Man kan ikke leve uden et tørklæde, Jeg har mit med når jeg rejser, når jeg kører bil, når jeg er hjemme når det er koldt, når det er sommer. Jeg har altid et tørklæde på mig – og hvis du er ligesom mig, så kan du jo i samme træk, støtte en god sag.

Man skal huske, det ikke kun er naboens børn der bliver syge – det kunne være Bella, det kunne være dine, det kunne være nogen du har nært. Sygdom rammer os alle, ligegyldigt hudfarve, religion, hvor meget du giver til Danmarks indsamlingen. En ting er sikkert. Sygdom kender igen grænser.

Da jeg forlod Bella Centeret, gik jeg forbi en af mine yndlings accessories mærker, og stolt fortalte om mit designsamarbejde – og at pengene ville gå til Ronald Mcdonald Huset. Jeg kunne se hun blev rørt, og hun fortalte, at i “skrivende” stund, der lå hendes søster på 18 år, på Rigshospitalet – og boede på Ronald Mcdonald Huset. Så hun ville hilse hendes søster, og fortælle nyhederne. Så hvis jeg kan glæde og hjælpe en søster, en mor, en far – så er min mission fuldført ; )

#BloggersChoice #Goodnessbyheart #Kudibal – Hair by Palma: @palmasalonspa Foto by: Sarah Hesselbo.

(Designsamarbejdet er 100% uselvisk og ulønnet – så ingen skjult reklame ; )

(Instagram: @rmbfdk)

2 kommentarer

  • Hvor ser det fint og lækkert ud 😀 Stort tillykke med det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Virkelig flot tørklæde, og en skøn sag at støtte.

    Glæder mig til at se mere til efteråret ☺

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APPEN DU IKKE VIDSTE DU IKKE KUNNE LEVE UDEN..