DET SÅ TRIST. DET SÅ TRIST. SIGER DE..!

BLOGGER FUN..

foto

(Billedet er kun for sjovt. Det er altså ikke alvor, vi sidder der og “trutter” )

Så er der kun 24 timer til, vi afslører, hvad vi har arbejdet på sammen med Kudibal. Yaaaay. Igår skød vi billeder, det var super sjovt. Først skød vi ét alene og derefter, et hvor vi er sammen. De er blevet så fine og ret “hyggelige”. Der er super god dynamik på billederne, så jeg glæder mig til at vise Jer dem. ; )

Min veninde Chloe fra Holland er på besøg, og crasher hos mig. Så disse dage, er jeg blogger mommy. ; )

Chloe, har en virkelig stor blog i Holland, som hedder Fashionista Chloë. Hun skriver om mode og alle hendes mange mange rejser. Jeg tror hun rejser, mere end hun er hjemme. Bare man var 25 år og ingen forpligtigelser havde. Guldlog og jeg, blev enige om igår, at fra nu af, der har vi lavet et hashtag, der hedder #iwannabechloe fordi hun lever sådan et vildt liv. Vi er lidt misundelig, og brugte hele aftenen på, at lytte til alle hendes crazy snapchat historier. Det var meget underholdende – og tager en tilbage til dengang, da man var “young and free” .. Gode tider.

Se hendes blog HER.

Tæller timerne til den store afsløring ; )

Dejlig dag

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SÅ TRIST. DET SÅ TRIST. SIGER DE..!