DESIGNSAMARBEJDE // BLOGGERS CHOICE..

10 ITEMS DU IKKE KAN UNDVÆRE I DIN GARDEROBE..

 

P1250056

P1250061

Strik ZARA (sale) // Kjole H&M TREND // Strømper WOLFORD // Støvletter DECADENT..

I en basis garderobe, der skal du have 10 items:

1. Kjole
2. Strik
3. Tørklæde
4. Basis T-shirt
5. Et par læder leggings eller et læder skirt
6. De perfekte jeans
7. Sort blazerjakke
8. Strømpebukser
9. Støvler
10. Stilletter

Når man har disse items i sin garderobe, så kan det ikke gå helt galt. Jeg snakker ikke om farver eller om mærke. Det er skide ligegyldigt. Hvis du finder alt i H&M så er det, det du vælger. Bare du har de items, så du kan “kryds” style dem. Og aldrig ende med, at du intet har at tage på.

Jeg har ikke rigtig været på toppen i noget tid, så jeg har bare haft brug for noget der ikke strammer eller får en til at føle sig utilpas. Så derfor har jeg i en lang periode, haft meget strømpebukser på. De giver mig altid en bedre selvtillid, hvis man ikke har det så godt med sig selv. Jeans kan godt få mig til at føle mig “klemt” på en mærkelige måde. Ved ikke hvorfor. Men hvis jeg har det skidt, så ville jeg aldrig søge mod jeans. Der fungere en kjole, strømpebukser og en stor strik, perfekt.

Hvad har du det bedst i, når du har en dårlig tøj dag?

XX
R

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DESIGNSAMARBEJDE // BLOGGERS CHOICE..