HILSNER FRA DET FYNSKE. FAKE LASHES OG FUNNY BOYS..

RØG I KØKKENET // GO COOK..

Jeg er ikke særlig krea. Jeg kan ikke sy. Jeg kan ikke strikke – jeg er ikke specielt god til at bage. Men jeg kan dog lave mad – og som det eneste jeg kan give videre til min datter, har jeg siden hun var gammel nok, taget hende med i køkkenet.
Hun elsker at være med, og synes det er rigtig sjovt – at vi så ikke er helt enige om, hvordan man håndterer æg, og man IKKE slikker på sine fingre OG skeen der skal ned i skålen igen. Grrrrr. Det er som om det ikke rigtig fiser ind på første etage. Men det kommer vel på et tidspunkt. ; )

COOKING TIME photo foto1_zps805c7d09.jpg

APP photo foto2_zps2ca9fccc.jpg

PIZZA photo foto3_zpsb9e615e6.jpg

BUMBUM photo foto4_zps46f9c8f4.jpg

GÆR photo foto5_zps4981cfe6.jpg

Vi har testet den nye app GoCook, som gør det nemt for “små voksne” at være med til madlavningen, men også forstå en opskrift. Der er udførlige billeder og beskrivelse af hvad man skal gøre – og putte i. Det gjorde det nemt for Bella at finde tingene i skabe, skuffer og køleskab.
Step 1: Vask hænder. Step 2: Mål alle ingredienserne af. Step 3: Start med at lave grov pizzadej… Etc. Etc… For små hoveder, er det noget de kan forholde sig til, da der bliver “talt” til dem, på ét niveau de kan være med på.

 photo foto1_zpsedaf3c79.jpg

 photo foto3_zps406fa2d6.jpg

 photo foto4_zps471ec3c0.jpg

 photo foto5_zps7348b67c.jpg

Det er sjældent, jeg har set så meget entusiasme over en pizza – Men hun synes bare det var “top” sjovt, at få lov til at være med, fordi hun var mere med i processen. Det var ikke kun mig der styrede processen – men også hende.

foto 1 foto 4

Det er ikke sidste gang vi kommer til at bruge den app. Jeg har lovet hende vi også skal lave Delux havregrynskugler, de siger jeg mig ikke i mod. De ser også ret lexi ud. Uhhhh hvor skal vi smovse, de næste par dage. Så er det godt jeg lever for at spise, ikke omvendt 😉

Go Cook

(Lavet i samarbejde med Coop & Go Cook) 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HILSNER FRA DET FYNSKE. FAKE LASHES OG FUNNY BOYS..