JULEGLÆDE. BAMSE KRAM OG GAVE PANIK..

LORTEMOR. KONFEKT PIK OG DEN STORE BAGEDYST.

Lortemor3

Lortemor4

Lortemor21

I dag er det den 23 December – og min computer har lige mindet mig om “Christmas Eve, tomorrow“. Bare lige hvis jeg skulle ha´glemt det, eller ikke opdaget alt den julegalskab, som har hersket de sidste par uger.

Vi har lige hele familien lavet konfekt, og jeg har udråbt mig selv, som verdens værste “lortemor”.. Ja. Sorry Trine, men jeg har lige lånt dit navn.
Men vi alle sidder og laver små fine nibse ting, som er lige til at “hapse” ind i munden. Ikke for store, ikke for små. Stolte som vi er, sidder vi og nikker anerkendende til hinanden, og hylder de andres kreativitet – hvor efter Bella siger, “Seeeee, jeg har lavet et kalenderlys“… Jeg bryder ud i et hysterisk grineanfald, men tårer der står ud af øjnene, og brøler.. “Det ligner jo en tissemand” (jeg tænkte ordet, pik – men lidt pli i livet har jeg dog i livet)….Whaaaaaaaaahhhh!!!!
Ungen knækker fuldstændig sammen i gråd, og nægter i flere minutter, at trække vejret, fordi hendes mor har knust hendes (konfekt) hjerte.. Jeg overbeviser hende om, at jeg selvfølgelig ikke mente hvad jeg sagde (but I did) – og insistere på at hjælpe hende med, at skifte farven på lyset, fra hudfarvet, til en lidt mere “kalenderlys agtig farve”.. Vi laver blade til dekorationen og en flamme, så man da i det mindste ikke er i tvivl om, det er ét lys vi snakker om..!
Hendes iver for at lave konfekt, steg aldrig helt til samme niveau, som da hun først stolt viste sin kreation frem. L.O.R.T.E.M.O.R bukket i neon.!

For at tale om en anden Lortemor, så skal I altså tjekke ind hos Trine, for at se hendes låge nummer 23. Hun har I dag en cakealashious (ved slet ikke om det er et ord) præmie, hvor du kan vinde én kage, fra Maja Ambeck. Deltag lige (HER).

 

3 kommentarer

  • astrid

    Hahahahaha!!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miatilda Andersen

    A ha ha ha .. Om 3-6 år vil hun synes at det er herresjovt. Du er bare en smule forud for din tid.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Det håber jeg også – men det gjorde hun i hvert fald IKKE I går ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGLÆDE. BAMSE KRAM OG GAVE PANIK..