HVER SO SYNES BEDST OM SINE GRISE..

JULEGAVEREGN. OPKAST OG RUMLEN I MAVSEN..

 photo foto2_zps45f029b7.jpg

Her i huset der er “vi” syge. Bella har kastet op og modsat hele natten. Jeg har det som om jeg har tømmermænd – men det må være pga. de manglede timers søvn, jeg ikke fik i nat. Tror man bliver et par år ældre hver gang man roder sådan rundt. Efter 3 senge er blevet kastet op på incl. sengetæppe (som vejer en krig), nattøj, dyner, hovedpudder, uldstrømper, revnerne på ens FLEXA seng etc. Så er jeg ved at være ret træt. Heldigt man har en Isensoric vaskemaskine, der kan hjælpe en. Plus den rummer 9 kg, det hjælper altså lidt på det.

Det bringer mig til Siemens konkurrencen og vinderen af GANNI Sweatshirten, plus et lod om at vinde sin egen Isensoric vaskemaskine ; ) #ifeelisensoric

Vinderen er Thomas:

Kære Rikke,
Du ligner en der altid spilder en lille smule når du spiser…. Jeg vil gerne vinde trøjen til min søster så hun OGSÅ kan spilde bruscetta på hendes 🙂

God dag.
Thomas

Stort tillykke med trøjen til din søster, og et lod i konkurrencen.

# 1 Aske
# 2 Dorthe
# 3 Thomas

HUSK nu også min julekalender, jeg holder sammen med disse skønne mennesker. I går havde Pernille denne præmie – og i dag, har Trine udloddet en lækker FLEXA gave.
Skynd jer, i kan stadig nå at deltage ; )

Dejlig aften, til alle jer raske mennesker. Synes min mave begynder at rumle. Fååååk.

Roger over and out.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVER SO SYNES BEDST OM SINE GRISE..