NYTÅRSDESSERT // CHOKOLADEMOUSSE..

HAPPY NEW YEAR // KOLDE BALDER OG EN VASKEMASKINE..

foto

Jaaahh. Som så mange andre, der vil jeg også lige sige Godt Nytår, til alle Jer søde mennesker derude.
Jeg håber I får en skøn aften. Jeg selv og min familie, skal til Birkerød og fejre aftenen, hos min veninde (og chef) Stine. Vi bliver 7 voksne og 6 børn. Den står på krudt og kanel, lækker mad og kold vino. Jeg selv skal ikke drikke, da jeg har tjansen som chauffør senere. Men ét glas her og der, skader nok igen ; )

Vi har jo også en vaskemaskine fra Siemens, som mangler ét hjem – jeg har trukket lod mellem alle dem som har vundet, en af mine konkurrencer.

American Vintage trøjen går til:

Rikke
Oh no det må være mayo du har fået på din fine trøje. Den vil jeg gerne vinde (helst uden mayo dog) i en str. S

Vaskemaskinen fra SIEMENS Isensoric går til……………!!!!
Thomas
Thomas vandt også GANNI strik konkurrencen HER..

STORT TILLYKKE Thomas. Jeg håber den må bringe glæde – og din søster blev glad for hendes strik ; )

Glædelig Nytår.

Kys
R

Vi ses i 2015 – Pas på Jer selv.

3 kommentarer

 • Thomas

  Den bedste julegave og Nytårsbesked nogensinde 🙂 TAK jeg glæder mig til at modtage mit nye “legetøj”. Rigtig godt nytår til dig og din familie, og tak for en god blog som både henvender sig til mænd og kvinder…. i hvert faldt metro seksuelle mænd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Thomas.

   Jeg håber den kommer til at bringe masser af glæde – og rent tøj ; )

   Glædelig Jul.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Juhuu! Og jeg er super glad for den fine trøje jeg har vundet. Godt nytår Rikke og god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRSDESSERT // CHOKOLADEMOUSSE..