BUMBAG. SVANE STRIK OG EN SURE KÆLLING.

TODAY IS THE DAY..

WHYRED

Så er dagen kommet. I dag er dagen, hvor jeg skal hoste brunch på D´angleterre, sammen med 5 andre lækre tøser.  Marie fra Vilde KaninerStine MoCeline AlbertTina MariaSandra Willer. Det er lavet i samarbejde, med OLYMPUS – og jeg har glædet mig som et lille barn, til i dag. Det er også lidt skræmmende, at møde sine læsere. Tænk nu hvis der er nogen der bliver skuffet. Tænk nu hvis jeg ikke er “lige så sjov”, som jeg er på bloggen. HA! Not gonna happend. Jeg er spændt op af godt humør. En del bedre, end i går. puha. Jeg ved ikke om månen har stået skævt på himlen. Men det var ren “ulvetime” her i vores kagehus. ; )

Jeg har været ude for at finde pænt kluns. Noget skal den her Dolphine jo pakkes ind i, hvis vi skal prøve at kamuflere, at jeg ikke er til pænt brug. Jeg ville ha´noget, der var pænt, men stadig noget, som var “mig”. Noget jeg ville føle mig til pas i. Noget hvor der var plads til 1 kg brunch i mavsen. Noget der ikke var for larmende – og noget der stadig var “street”. Når alle de unge spændstige mennesker kommer, så er det med at følge med. Jeg er og bliver “ung med de unge”. Tror jeg da selv!!   ; )

“Pik og Patter”. Vi ses om nogle timer. Jeg vil hoppe op på jernhesten, og drage mod stegt bacon og champus.

Det bliver sgu da hyg´somt.

Blazer WHYRED (str 34) // T-shirt WHYRED // Bukser WHYRED // Sko WHYRED..

See Yaa on the Brunch Side.

XX
R

(I samarbejde med Olympus)

13 kommentarer

 • Emma

  Dit lækre menneske… Vi ses snart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Dejligt du kom. Det var så sødt af dig. Elskede din +1.

   Smooootch
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Shit du er lækker! Hvilke bukser er det mon helt præcist, du har på? Du linker nemlig ikke til et bestemt par 🙂

  Nyd brunchen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Line.

   I know. De var ikke på shoppen. Det er helt tight habitbukser- de har dem i butikken. De er så behagelig at ha´på. Meget “flexi” i kvaliteten. Masser af plads til Bacon ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så også billedet på Instagram tidligere, og hold nu op hvor er du altså lækker i det her sæt! Hvis bare jeg kunne vimse rundt sådan i sorte bukser og blazer, men der skal vidst mere til end det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina E

  Du så hammer godt ud. 😀
  Lækker event, mad og flotte omgivelser, desværre vandt jeg ikke det flotte kamera. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Dejligt du kunne komme – og tak. Igen, sorry for den meget “løvernes Konge” entré vi fik lavet ; ) Håber mavsen blev mæt ; )

   Dejlig fridag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina E

   No worries. 😉
   Saxofon manden spillede ret cool musik, men kan godt se at i måske skulle have haft en lidt kortere sang. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for i dag, det var hyggeligt at sige hej 🙂 Jeg og manden min var dog enige i, at Eventen var udtænkt af mænd så der manglede lidt finish 😉
  Dagen i dag har ihvertfald fået min mand til at forstå blogging bedre 😉 og hurra for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. Du mener vores “Løvernes Konge” entré ; ) Men dejlig mad og fedt kamera.
   Skønt i kom. Det betød meget. Tak for opbakningen.

   ; )
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Du så pisse godt ud, og strålede og var ung med de unge, godt vi kunne hive gennnemsnittet op aldersmæssigt min veninde og jeg 🙂
  Det var hyggeligt og dejligt at tale lidt mere med dig, men intewievet kunne jeg godt have været foruden (hate it) 😉
  Er gået i spareboks, for skal sgu da holde bryllup derinde. Pis, kom også til at købe sko i Magasin (men det er jo nødvendigt)

  Kys H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. Du gjorde det da så godt. Det var SÅ fedt i kom. Det betød SÅ meget. Din veninde er da lige til at kramme. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Kommer det til at kunne ses nogle steder? Hope not! 😮
   Hun er den dejligste ever, og er taknemmelig over jeg kunne invitere hende med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUMBAG. SVANE STRIK OG EN SURE KÆLLING.