HVIS DET ER GODT NOK TIL SJP....

SKAL MAN ELSKE SIT BARN FRA STARTEN??

Bella-EMILIE-BLOG

Jeg tror det er en følelse, at alle nybagte mødre kæmper med. Det er en kæmpe omvæltning, at få et barn. Jeg kan stadig stoppe op med en klump i halsen – og tankerne om, om jeg nu gør det godt nok. Men hvad er godt nok? Er det godt nok, ifølge bøgerne og alle de kloge mennesker der skriver dem, uden selv at have børn.? Vil min datter sidde om 18 år, og betale 1000 kr i timen, hos sin psykolog, så hun kan fortælle om alle de fucked up ting, jeg har gjort i hendes barndom.?

Derfor blev jeg “glad” – det er måske et forkert ord at bruge. Men det lettede mit hjerte, da jeg læste min veninde Emma´s indlæg, på hendes blog By Munck. Hvor hun åbenlyst og helt fra hjertet, blotter sin sjæl – og fortæller om hendes rejse, fra tjekket PR ansvarlig hos Nespresso. Til livet med barn, mand, udgifter og den nye titel som “nogens mor”. Læs hendes indlæg “Fødselsdepression“. Et indlæg der giver tårer i øjnene. Stor sympati og respekt, for en som bare gerne vil sit barn det bedste.
Hvilken rute skal man vælge.? Der følger jo ingen brugsanvisning med, når man popper en unge ud.! Hvilket der seriøst burde.

Man er den bedste forældre, man kan være. Bedre kan man ikke gøre det.

; )

XX
R

1 kommentar

  • Dejligt indlæg.. Jeg må sige at jeg fik et sug i maven da jeg fødte alle mine 3 unger et suge, som jeg følte var min store kærlighed til dem, da jeg så dem for første. Jeg fik mit første barn to måneder inden jeg blev 17 år, og den gang var det let for mig at være mor lettere end det er idag, måske fordi jeg ikke vidste hvem jeg var , eller hvad jeg ville den gang. Idag har jeg store ambitioner og drømme og det er lidt svært at få det hele til at hænge og nogle føler jeg at jeg ikke er den bedste mor for vores børn… Men jeg ved at jeg elsker dem og de ved at jeg elsker dem..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS DET ER GODT NOK TIL SJP....