ER VI I DANMARK NU??

ON MY WISHLIST..

Mr. M har spurgt hvad jeg ønsker mig – og jeg tænkte jeg ville lave en ønskeliste, hvor han bare kunne trykke “læg i kurv” og betale ; )
Så meget nemmere. Så ved man at man får det man ønsker sig – og ikke et eller andet random han selv har fundet på. (been there, got that). Han har freestylet et par gange. Jeg undre mig tit over mænd. Kender de en så dårligt – eller går de bare i panik, når julen nærmere sig. Vel, i år der giver vi kun “små gaver”. For vi har nemlig booket rejse 1 jan – Så det skal ikke være noget crazy. Jeg har prøvet at finde nogle gaver, som ville passe til vores budget.

Cover – Jeg mangler et cover til min ipad. Den ligger bare i min taske og bliver max ridset, det er lidt øv når den er ny. // Støvlet m. hæl – Dem har jeg allerede. Men jeg har smadret hælen, mellem alle københavns brosten (da jeg var i byen). Jeg er så glad for dem, at mit hjerte gik lidt i stykker, da jeg så det. // Rullekrave – Jeg mangler en sort rullekrave. Jeg har længe ledt efter en, som ikke var for dyr. Denne her er p.e.r.f.e.k.t // Jakke – Jeg mangler lidt farve på en jakke. En jakke jeg kan bruge når jeg kører bil – og som pifter et sort sæt op eks. med min rullekrave. // Handsker – mine MARKBERG handsker er snart så slidte, så jeg kunne godt bruge et nyt par. // “Python” clutch / Make up pung – Den kan bruges til begge dele. Jeg er ret vil med designet og perfekt den har hank, så man kan have hænderne fri, når man har den med i byen. // Støvlet – Mangler bare en klassisk Chelsey støvle, som er perfekt i højden og kvaliteten. Denne her er lige min stil. // Hat – Dette er bare et must i vinter garderoben. Jeg elsker alt der har noget med gråt at gøre og denne hat, har en fantastisk pris i forhold til alle andre, der er på market.

BOOZT

IpadCover // Rullekrave // Jakke // Støvlet // Handsker // Støvlet m. hæl // Make Up Purse // Hat..

Håber sådan, han køber noget af det på listen (hint hint)…!

Let the shopping begin..

XX
R

(Lavet i samarbejde med boozt)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER VI I DANMARK NU??