CHRISTMAS INSPIRATION..

GRUPPE KRAM I ROSENGÅRDSCENTERET..

foto

Tilbage til rødderne…(!)

Jeg havde jo fornøjelsen at afholde event på Hotel D´angleterre, for nogle uger siden, i samarbejde med Olympus. Der var jeg så heldig, at kunne inviterer en masse af mine søde læsere med på brunch og gruppekram. Nu får jeg igen muligheden for at inviterer jer med til endnu et Olympus event. Yaaaay.
På fredag den 28.Nov – som i NU PÅ FREDAG fra 18.00 – 21.00 der gæster jeg Odense – igen. Sammen med Olympus, selvfølgelig.. Men ikke bare hvilket som helst sted i Odense. Det bliver Odense SØ – Click i Rosengårdscenteret.
Stedet hvor mange af mine barndomsminder er blevet skabt. Der hvor vi har shoppet når det blev den søde jule tid. Der hvor turen gik til, når der skulle nye textiler i teenage skabet. Der hvor der er blevet spist saftige bøffer, på Jensens bøfhus og all you can eat softice. Der hvor man har gået hånd i hånd, med sin ungdoms kæreste, når han inviterede en på noget så romantisk som Sunset – inden turen gik mod Cinemaxx biografen. 4 kg slik og popcorn, som jeg sjovt nok altid skulle holde. #gris.

Jo jo. Odense og jeg har et helt specielt forhold. Specielt fordi jeg har boet der i næsten 7 år af mit (jeg troede jeg var voksen) liv. Before M og før jeg blev ansvarlig Mor. (som OM)
Jeg bliver altid så glad når turen går mod fyn, så jeg håber sådan vi ses. Jeg kommer ikke til at være alene. Heldigvis. Jeg kommer til at være der med Sandra og Tina Maria. Så det bliver én eksplosion af ballade og masser af sjov.. ; )

Hvis du alligevel er ude og gøre O´ense usikker, så kig forbi til en krammer og et gruppebillede. ; )

XX
R

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS INSPIRATION..