VIPPE UPDATE // LASH COPENHAGEN..

BELARUS MØDER MEDINA..

 photo IMG_4979_zps9d3b0ac8.jpg

For noget tid siden, havde vi et hold fra Hviderusland, der var i Danmark, for at lave en film om GOSH og Medina. På en eller anden måde, endte jeg også i filmen – og Ifølge hviderussisk tv, der er jeg en “model in the past“. Jeg takker selvfølgelig for de søde ord, dog ikke helt sandt. But who is counting ; ) Jeg kommer i filmen ca. 12 min 12 sek inde. Jeg har dog set pænere sider af mig selv. Men ja. der er langt fra Danmark til Belarus.

Men sødt af dem at smide mit fjæs, i deres film – plus jeg fik en selfie med Medina. Så vil jeg gerne ofre “min krop” lidt. ;  )

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIPPE UPDATE // LASH COPENHAGEN..