STREET STYLE BY ROCKPAPERDRESSES - OG EN MASSE ÆVL OM SKJORTER.

UGENS BLOGGER // SES VI PÅ TV?

Fandt lige dette billede og drømmede mig tilbage til sol, sommer og kolde drinks. Uhmmmmm. Jeg kan allerede se det for mig. Vi overvejer meget kraftigt, at flyve væk den 27 Dec. Jeg er ikke så stor fan af Julen og hvad der, dertil hører. Kun marcipanen, den er jeg helt tosset med. Snebolde. Marcipanbrød. Påskeæg fra Anthon Berg (julen varer jo lige til påske, så de kan sagtens spises der også)
Men for Bella´s skyld, der fejre vi den, hun skal jo ikke straffes. Så tror måske turen går til Gran Canaria eller hvor der er varmt. Er der nogen af jer, der skal rejse over julen, og hvorhen.? Det skal bare ikke være for langt. Thailand, bliver simpelthen, alt alt alt for langt væk. Det skal max være 4 timer..!

 photo lady-red-kokoon0_zpsef1ef7d3.jpg

Blazer KOKOON // Silkshirt TOOGOODTOBEBASIC // Bukser ZARA // Briller SAINT LAURENT // Sandaler UZURII (har seriøst ikke brugt andet i år.. Pinligt) // Ur ROLEX // Smykker PICO // Armbånd Charlotte Wendes..

Har jo helt glemt at fortælle jer, jeg skal på TV2 LORRY idag. I det program der hedder Kont@kt –  Jeg er valgt som ugens blogger, emnet er, hvorfor jeg startede bloggen i sin tid. Jeg har jo masser at fortælle. Men jeg går lidt i panik. 7 min, hvor jeg bare er PÅ!! KUN MIG…!! Jo Jo. Får allerede tynd mave, ved tanken.

Mener det er ca. kl 12.34.. “nul dut” jeg skal “shine like a star“. Håber i kigger med – ellers skal jeg nok smide et link ud, så i kan se det. Hader så meget min stemme på TV.. Det lyder jo slet ikke som mig. Eller som jeg selv tror, jeg lyder.  ; )

Vi ses på skærmen Peeps.

XX
R

2 kommentarer

 • Hej Rikke,

  Først vil jeg da lige sige, at jeg syes det er en fortjent ugens blogger. Du skriver så dejlig naturligt og ærligt. Kan desværre ikke se Lorry, da jeg ikke bor i Kbh, og så er jeg desværre heller ikke hjemme på det tidspunkt, så du må gerne linke til det bagefter 😉

  Med hensyn til de Kanariske Øer, så tager det jo desværre også 5-5,5 timer at flyve dertil. Vi var på Tenerife sidste efterår (november), hvor der var ca. 25 grader, og det bliver lidt koldere frem til februar. Men det er så skønt, og vi har været der to gange nu. Folk er så super venlige, og nogle hilste vi på, som vi havde mødt 3 år før, og de kunne huske os. 🙂
  Måske Dubai. Har ikke selv været der, men det kunne være en idé, dog nok slet ikke det samme som de Kanariske Øer. Men lyder skønt at tage afsted. Vi leger med tanken om at tage afsted til januar, nu vores efterårstur blev til, at jeg tager med en veninde på by-ferie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Rikke

  Tak for en super fin og sjov blog eeelsker din måde at skrive på, giver sådan et godt grin i løbet af dagen 🙂

  Kan desværre ikke se programmet (bor i Nordjylland) men pøj pøj.

  Vi rejser til de Kanariske øer hver vinter, har ikke en favorit ø men kommer i forbi Tenerife så må i endelig besøge Loro Parque de har shows med spækhuggere, delfiner, søløver mv. det er så fantastisk en park og lige noget for Bella 🙂

  Vi rejser selv til Gran Canaria her den 6 dec. dejligt at blive ladet op til julen, julen holder vi gerne herhjemme, men jeg vil gerne holde nytår i udlandet engang.

  Hilsen Lene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STREET STYLE BY ROCKPAPERDRESSES - OG EN MASSE ÆVL OM SKJORTER.