KUN FOR MIG - KUN FOR MIG..

ONE OF THOSE DAYS..

EN AF DE DAGE

Godmorgen..

Når i læser dette, så er jeg allerede på vej til Nyborg. Idag, er en sådan lidt mærkelig dag. Ruten hedder Nyborg Kirke, hvor der kl 10.30 er begravelse. En fra vores familie skal begraves og det var slet ikke en ventet død. Det er altid de hårde af slagsen. Men han vil komme til at blive sendt afsted, helt i hans ånd. Med masser af musik og fest. Det var hans ønske og fest skal han ha´.
Så der kommer ikke til, at ske det helt store på bloggen idag – derfor vil jeg, lade jer få “glæden” af det her billede, af Loui og jeg. På vores store rejse til Extremadura. Gode minder. Totalt tomat selfie. ; )

Husk at elsk hinanden. Man ved aldrig hvad i morgen bringer.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUN FOR MIG - KUN FOR MIG..