GIDER DU KRATTE DIG I RØVEN, HVIS DET KLØR? (HVOR ER MIN SERVICE)

HVIS JEG VAR EN STRUDS..

Mrs Urhammer photo IMG_1831xx1_zpsdeb3d616.jpg

(Billederne er lånt fra Cathrine Urhammer´s blog – hun ejer rettighederne til dem)

Jeg blog “shoppede” den anden dag, og læste med på Cathrine Urhammer´s blog – hvor jeg så denne skønhed, af en strudse pels, hun havde på. Jeg har altid været helt crazy med den fra Stine Goya. Men nogle gange, så kan man bare ikke tage den analt mere end højst nødvendigt. Så jeg ville altså ikke betale så mange penge, for en “dusk jakke”. Anynoodle. Jeg blev skide glad, da jeg så at den hun havde på, den var bare helt perfekt. Til den nette sum af 409, 19 Kr.. Hvaaabeha´…Yaaaay.
Jeg har snaget i hendes kommentarer, hvor jeg kan se, at hun har den i en Str. M, da de er lidt små – men at den desværre også fælder lidt. Jeg kan godt leve med en “syg struds” – men gider til gengæld ikke en “lunken ged”, det er bare SÅ træls.. ; )

I kan finde Strudse dyret, lige her på Ebay.

Happy Shopping.

XX
R

2 kommentarer

 • Anette

  Lige et surt opstød. Har du nogen fornemmelse omkring dyrevelfærden og produktionen af denne jakke. Jeg tænker, at jo ikke er nogen deklaration på produktet. Og for 67 dollars? – helt ærligt hvor godt har den struds haft det, inden den blev til jakke? Jeg har selv haft mange tanker omkring etik og pels, og jeg synes det er helt fint, så længe dyrene har haft det godt. Men at købe sig en billig pels som et dyr har måtte lide for – det duer ikke, og som blogger tænker jeg faktisk, at du har et ansvar for at vise god og sund fornuft i den sammenhæng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Hej Anette.

   Tak for din besked og dit “sure opstød” som du selv skriver. Nu er verden jo sådan skruet sammen, at alle mennesker har ret til deres egen holdning. Vi er voksne mennesker, og det skal man respektere. Jeg respekterer din holdning omkring emnet. Jeg siger ikke man skal accepterer det – men man skal respekterer det. Bare fordi jeg er blogger, behøver jeg jo ikke dele din holdning. Jeg elsker dyr og jeg vil dem intet ondt – men jeg går med pels. Det er mit valg og min holdning. Mange glemmer lidt, at bare fordi man “kun” køber en læderjakke, så er man “home safe” – men hvor er pelsen fra den. Alle dyr bliver født med pels, ligegyldigt hvad dyr det er. Hvordan ved man at den har haft et godt liv. Man skal passe på man ikke bliver “for” hyklerisk, bare fordi ting har pels. For det har dine sko, taske, jakke og pung også haft. Den er bare blevet “pelset” ad.
   Bare fordi man går ind og køber en Mulberry pung til 4000 kr – Så er det ikke ensbetydende med, at den er “økologisk” og har levet et perfekt liv. Tværtom.. Meget af det mad vi indtager, har højst sandsynligt heller ikke haft det for godt, hvis man virkelig skal mærke med hjertet. Jeg respekterer din holdning og din besked. Men man skal tænke alt igennem, før man sender sådan en mail. For det emne har mange vinkler.

   Plus nu har jeg brugt 10 år i modebranchen – og jeg ved. Når Stine Goya (bare et eksempel – intet mod hende) Men når hun sælger en strudsepels til 3000 kr (plus). Så har fabrikken/producenten (som er dem der sælger denne pels, jeg har købt), taget ca. 400 – 500 kr for den. Så skal Stine Goya tjene på den. Så hun sælger den til sine kunder. Derfor skal hun have sin fortjeneste på 1000-1100 kr da der er told, moms, fragt udgifter etc. Så hun sælger den for 1400-1500 kr til butikkerne. Butikkerne X det så med 2.5 for at få deres udsalgspris (ca) Den pris er = med 3500 kr.
   Det er en fødekæde det hele. Alt koster pr. led det går igennem. (Plus jeg faktisk mener hendes koster 3200 kr ) Sååå. hun har nok haft en billigere indkøbspris end de 67 Dollars.

   Fabrik/Producent 400 kr
   Stine Goya 1000 kr
   I alt 1400 kr
   1400 X 2.5 3500 kr
   = Pris i butik

   Jeg tager meget ansvar, for alt hvad jeg laver – men hvis man har en anden holdning end min, er det cool. Jeg elsker folk der brænder for noget. Men man skal ikke dømme nogen, hvis man ikke kender dem. Man skal respekterer de har en holdning, og så må man ha´sin egen for sig selv. Det er et frit land vi lever i.

   Så jov. Jeg har skam tænk over hvordan “verden” hænger sammen.

   Dejlig dag
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIDER DU KRATTE DIG I RØVEN, HVIS DET KLØR? (HVOR ER MIN SERVICE)