DIAMOND FRIDAY

EN KREBS – EN SNAPS..

 photo 4a69ee12-fa18-4391-b656-6a40b53664f9_zps0a355bdf.jpg

Som sagt, var jeg jo til Agurkens fødselsdag igår. Temaet var “Krebse gilde”. Hun har et mega secret crush (not so secret) på alt hvad der er Svensk. Utroligt hun ikke har fundet sig en Svensk mand og delt rede med, for hun er “Swedish nympho”.  Hun havde en regel der hed “En krebs – En snaps”. Yiiiks. Den måtte jeg altså melde “pass” på. Jeg er bare ikke gammel nok til snaps.. Jeg er bare mere til et koldt glas vino. Dog elsker jeg Krebs. Men hold da op et pille arbejde (and it stinks as well) Men #noomnoomnoom, lige i mavsen.
Agurken, havde selvfølgelig gjort det hele så fint, så fint. Men det ved man jo – hun er Miss Perfection – og en ting er altid sikkert. Maden er i top. Mamsen kom fra Krogs Fiskerestaurant. Snapsen fra OP. Anderson (The one and only. Hvis man er til snaps altså) – og de kolde “Piller Paller” fra JACOBSEN. Der var ingen der tørstede og jeg havde masser af lækker fisk i mavsen, da jeg dragede mod mit lille kagehus – dog nok mere vin end fisk. Men jeg fik krampe til sidst, og orkede ikke pille mere. ; )

En anelse træt i morges kl 7.55 da Bella bankede mig i hovedet, og spurgte mig, hvornår jeg havde tænkt mig at servicen startede – for hun var altså BÅDE sulten OG tørstig. Det er jo klart også min fejl. Maden burde jo ha´stået fremme, klar parat til at indtage, når prinsessen af Kagehuset vågnede. Straf point til mig. Godt det ikke er Robinson, så var jeg jo blevet stemt af Øen. LILLE MØGUNGE!!! Havde allermest lyst til at sige til hende, hun selv kunne fise ned og hente sin egen (lorte) mad. Men da jeg lige mindede mig selv om, at hun faktisk bare er 5 1/2 .. Var det nok lidt for tidligt, at sende de gloser hendes vej. Glæder mig så meget til den dag hun indser, hvor meget at hendes Mor gør for hende – Jeg er bare bange for, at hun ikke indser det, før det er forsent. Jaahhh. Man skal jo nok ikke holde vejret og vente på et TAK. Men man er jo nok selv skyld i det. Ordet Curling Børn, begynder at give mening. Men ærligt. Jeg vil gå til månen og tilbage, bare for at gøre hende glad. I can´t help it. Jeg elsker hende – også selv om hun til tider er pisse træls og en mega diva. Men det kommer jo nok ikke fra fremmede. Børn er livets glæder – hvis bare en rulle gaffatape, var tilladt i ny og næ ; )

Hun ville så gerne hjælpe til med at pakke pakken ind og skrive kortet. Hun har faktisk lært super meget, på de få mdr. hun har gået i skole. Bliver helt rørt hver gang, hun sidder der og skribler kragetæer. Moren er stolt, med stort S. Det er sgu da også mega cute. ; ) Se lige…!

 photo ab63c344-627f-4ba9-8982-1a60e058e1ae_zpsc9a3a89f.jpg

Ohhhhhhh… Lige i hjertet.

; )

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIAMOND FRIDAY