ANNE V. MEETS DECADENT..

A.C PERCH´S LIMONADE..

PERCH THE
Jeg er ikke den store fan af limonade man køber i kaffe/The Saloner. Jeg synes det er alt for sødt, og de har tilsat alt for meget man ikke helt ved hvad er. Så derfor laver jeg det tit her hjemme – Specielt når det er varmt. Jeg kan også finde på at lave det som en “snack” om aftenen, så jeg ikke går i slikskabet og “synder”.. (Ahhh.. en lakrids i ny og næ må man gerne.. )..!
Man kan også snildt lave det med rørsukker og en eller anden form for sprut. Det kan være vodka eller rom, så har du en virkelig læskende drink.

Jeg er ikke en mad snob. Jeg handler for det meste i LIDL, da de har den bedste grønt afdeling og altid mange spændene ting man ikke har set før. Men min The. Den skal altså være den bedste. Mr. M elsker Earlgrey.. Men den dårlige slags (No shit… boring…Zzzzzz.. og så et læs sukker, så han lige så godt kunne ha´drukket en sodavand..Men ham om det.)!!
Jeg elsker A.C PERCH´s The – og deres Tearoom. Jeg kommer der tit, da det er som at træde ind i en tidslomme, hvor man bare kan læne sig tilbage og suge alle indtrykkende ind. Den ligger i både København og Århus. Men man skal reserverer bord, da der altid er pakket. Men bare duften der, sender en i himlen. (Drømme drømme.)

SWEET

LIMONADE
Det er jo ganske simpelt. Alt efter hvad man har lyst til, plotter man bare indeholdet i.

Den her er bare limonde:

Lav en alm. kop the og lad den køle ned.
Tilsæt lime (efter ønske) Masser af Is.
Du kan tilsætte sukker, hvis du er en sukkergris – eller som tidl. nævnt Rom eller Vodka.

PERCH´s THEHANDEL

Uhmmmm…Enjoy..!

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANNE V. MEETS DECADENT..