Hej Verden!

ANNE V. MEETS DECADENT..

Nå. Ja. Det virker jo som om at vejret tager røven på os alle. Så jeg har luftet fusserne idag – holder vejret og håber på endnu en dag I morgen.
I dag har været en “buzy bee” dag. Vi afholdte event i morges for vores kunde Pure Elements. De har mærkerne African Botanics og Laboratory Perfumes – Virkelig toppen af poppen indenfor beauty produkter.  Pressen var ekstatisk. Så fedt at se. Yaaaay. Klap på skulderen til os.

Her hjemme, skal vi stadig lige vænne os til det her nye liv med skole og andre rutiner, så vi er mega “brændte” når aftenen nærmer sig – Jeg har været oppe siden kl 6.00 så lige nu ligger Mr. M og jeg, og sluger SUITS på NETFLIX. Bumbum har haft lege date hos hendes ven Frederik, så hun snuer i sin seng som en baby. Bare ren Mor og Far tid. Helt stille..Shhhh… (dejligt) Det er som om min dage er blevet længere om morgenen – og kortere om aftenen. Not my style. Elsker at tulle hele natten. Men nu er det tidligt op og tidligt i seng. Grrrrrrr…!! Er der please nogen der gider slette, vinteren fra kalenderen.!

ANNE VEST

DECADENT

UZURII SANDALS

Læderjakke ANNE VEST // T-shirt STIG P // Jeans DIESEL Skinzee´s // Taske DECADENT // Solbriller SAINT LAURENT // Sandaler UZURII..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!