DER ER NOGET OM SNAKKEN - DET ER PIKKE DYRT PÅ BAKKEN..

OUTFIT POST AND A HALF..

IMG_7455.JPG

Sådan her så jeg ud i morges, i fuld fart fra bilen, til kontoret. Havde lyst til at ha´ noget comfy på. Så det blev den nye kjole fra H&M Trend. Jeg snuppede den med hjem i Fredags, da jeg gik hjem fra arbejde. Det kan altså hurtigt blive dyrt, at arbejde i city. Skoene har jeg købt på udsalg i Magasin og jakken er Moncler. Jeg håber jeg kan få en til at tage et full body billede ; )

Dejlig dag Tøser.

XX
R

4 kommentarer

 • Josefine

  Kjolen ser så fin ud! Har du et link til den? 🙂 God dag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Nej desværre. Der er ikke nogle link på deres side. Men jeg har købt den i city i Kbh. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stiiine

  Den kjole har jeg også købt for et par uger siden, og den er så fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW den er fin den kjole!! Jeg så den her i Barcelona i går men lod den hænge fordi jeg tænkte “den fungerer ikke med strømper” – men sikke en gang vås!!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER ER NOGET OM SNAKKEN - DET ER PIKKE DYRT PÅ BAKKEN..